Cafea cu CANEPA, GUARANA sau GINSENG

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Cafea BIO Arabica si Cicoare 250 gr
  Ingrediente: cafea arabica bio, rădăcină de cicoare bio prăjită și măcinată. BIO = din culturi certificate ecologic IT BIO 014, agricultură non UE/non UE. Cicoarea aduce numeroase beneficii pentru sanatate: mai multe informatii puteti citi in site-ul prodieta.ro. Cicoarea este folosită d..
  Lei: 20.70
 • Cafea cu aroma GUARANA ptr mai multa Energie 250gr
  Cafea macinata cu guarana pentru mai multa energie. Ingrediente: cafea prăjită și măcinată 89%, zahăr din trestie de zahăr, arome naturale, aromă naturală de guarana 0,03%. Din culturi certificate ecologic IT BIO 014, agricultură non UE. Poate conține urme de gluten sau lapte. &n..
  Lei: 24.90
 • Cafea cu aromă Ginseng Bio Revitalizant 250gr
  Amestec de cafea Arabica cu Ginseng revitalizant. Faima ginseng-ului s-a extins în ultimele decenii aproape peste tot în lumea occidentalã. Conform tradiţiei medicinei orientale, ginseng-ul a fost şi este utilizat ca tonic general şi psihic, pentru stresul prelungit, în caz de oboseală psihică şi..
  Lei: 24.90
 • Cafea macinata cu CANEPA Bio 250 gr
  Cafea macinata cu CANEPA Bio pret punga 250 gr.Cafeaua măcinată cu semințe de cânepă bio are un gust delicios, este prietenoasă cu stomacul și aduce un important aport de vitamine, minerale și proteine. Cafeaua cu cânepă măcinată este mai puțin acidă decât cafea obișnuită și este tolerată mai ușo..
  Lei: 23.70