Cafea din ORZ, Cicoare si Inlocuitori de Cafea

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Cafea de Cicoare Bio solubila instant 100 gr
  Cafea de cicoare solubila instant 100 gr (tip ness). Produs de Caffe Salomoni Italia. Băutură sănătoasă produsă din rădăcini de cicoare BIO prăjite care îmbină proprietățile digestive cu cele energizante. Ideală la micul dejun pentru întreaga familie ca să începeți cu bine o nouă zi. Mod de p..
  Lei: 25.30
 • Cicoare solubila instant BIO 25 gr (10X2,5G)
  Cicoare solubila instant BIO. Mod de preparare: adăugați un baton in cană, se adaugă apă sau lapte (rece sau cald), amestecați. STICK-URI DE CICOARE SOLUBILE, BIO 25G (10X2,5G) Ingrediente: cicoare BIO solubilă. Ingredient ce provine din culturi certificate ecologic. Valori nutriționale m..
  Lei: 17.60
 • Inlocuitor de CAFEA cu 0% Cofeina din CICOARE 500gr
  Inlocuitor de cafea din cicoare BIO 0% cofeină, pret punga 500 g. Alternativa fără cofeină, o băutură din cicoare BIO, ușor dulce. Această băutură din cicoare este preparată din rădăcina soiului Cichorium Intybus. După recoltare, rădăcinile de cicoare sunt spălate, tocate, prăjite, zdrobite ..
  Lei: 31.60
 • Inlocuitor de CAFEA din Cicoare, Grau, Malt de orz, Smochine, Ghinde 200 gr
  Inlocuitor de CAFEA natural, solubil, fara cofeina pret 200 gr. Ingrediente: extract din cicoare bio, grâu bio, malţ din orz bio, smochine bio (20%) şi ghinde bio (1%). Bio = din culturi certificate ecologic. Solubilă & Decofeinizată.   A. Vogel Bambu este o băutur..
  Lei: 48.00
 • Inlocuitor de Cafea din Cicoare, Orz, Secara, Alac 500gr
  Băutură BIO din cicoare, orz, malț, grâu, secară și alac. Inlocuitor de cafea din plante fara cofeina. 500gr   Ingrediente: cicoare, orz, malț, grâu, secară și alac. Din culturi certificate ecologic IT BIO 014, agricultură UE   Valori nutriționale medii/ 100 g: Valoa..
  Lei: 31.00
 • Inlocuitor de Cafea din ORZ prajit 0% Cofeina 500gr
  Inlocuitor de cafea din orz BIO prăjit 0% cofeină pret 500 g. O alegere sănătoasă pentru micul dejun sau micile pauze de peste zi, aromată dar fără cofeină! Orzul este recoltat manual și prăjit încet pentru a nu se pierde valorile nutritive. Lipsa completă a cofeinei face ca această băutură ..
  Lei: 23.10
 • ORZ Bio Solubil 100 gr
  (Stoc epuizat temporar) Orzul bio solubil este ideal pentru prepararea cafelei la micul dejun sau ca ingredient în diverse preparate. Nu are cofeina! Cereale pudră ce provin din agriculura eco. Poate fi consumat şi de copii, căci nu conţine cofeină ori substanţe excitante. Se prepară din 2-3..
  Lei: 8.44
 • ROSCOVE pudra BIO 150gr
  Roscove bio pudra care poate inlcui cacao in diverse retete. De ce roscove si nu cacao? Pentru ca aproape nu are grasimi! Are numai 1% grasimi fata de 11% cat are in general cacao. Pudra din pulpă de roșcove are culoarea, gustul și aroma similare cu cacaua dar un conținut mai scăzut de grăsim..
  Lei: 6.60