Cafea Pur ARABICA Organica si Gourmet

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Cafea Arabica BIO cutie Editia de CRACIUN 2017 250 gr
  Cafea Arabica BIO cutie speciala de CRACIUN 250 gr de la Salomoni Caffe Italia. Cadoul perfect, o cafea care va face sa va simtiti special in aceasta perioada aparte a anului. O cafea delicată, cu conținut scăzut de aciditate, din zone inalte unde cresc boabe de calitate, aceasta cafea cu note de..
  Lei: 39.90
 • Cafea Bio Arabica macinata 250gr
  Cafea bio certificata ecologic 100% arabica, 250gr. Selecție de cafea ecologică crescută la altitudine mare, din cele mai bune plantații din America Centrală. Prăjite printr-un proces lent cu ajutorul aerului cald, pentru a intensifica gustul aromat și dulce. Cu un nivel de acidicate scă..
  Lei: 23.70
 • Cafea BIO Arabica si Cicoare 250 gr
  Ingrediente: cafea arabica bio, rădăcină de cicoare bio prăjită și măcinată. BIO = din culturi certificate ecologic IT BIO 014, agricultură non UE/non UE. Cicoarea aduce numeroase beneficii pentru sanatate: mai multe informatii puteti citi in site-ul prodieta.ro. Cicoarea este folosită d..
  Lei: 20.70
 • Cafea BIO Espresso Gourmet boabe 1 kg
  Cafea boabe BIO Espresso Gourmet, 1 kg. Un amestec atent selecționat din cele mai bune boabe de cafea cultivate la mare altitudine, prăjite cu grijă pentru un gust perfect!  Ingrediente: cafea BIO Gourmet de cea mai bună calitate obținută din culturi montane de mare altitudine. Din cultu..
  Lei: 147.00
 • Cafea BIO Italian Espresso boabe 1 kg
  Cafea boabe BIO Italian Espresso, 1 kg. Un amestec de cafea BIO ce păstrează gustul puternic și aromat specific cafelei italiene espresso. Ingrediente: cafea BIO  de cea mai bună calitate obținută din culturi montane de mare altitudine. Din culturi certificate ecologic IT BIO 014, ag..
  Lei: 147.00
 • Cafea macinata: espresso picant, exploziv, plin KAAPI KERALA BIO
  Pasionatii de cafea buna stiu ca gustul intens este pretios! Cafea macinata: espresso picant, exploziv, plin KAAPI KERALA BIO. Picantă, explozivă, plină: această cafea a împrumutat temperamentul originii sale. "Kaapi" este denumirea dată de fermierii indieni din sud cafelei care crește pe înă..
  Lei: 40.00