CARTI de Nutritie - Dieta - Sanatate

Informatia este totul! Cu cat veti avea mai multe cunostinte despre domeniul nutritiei sanatoase cu atat veti fi mai putin dezinformati de reclamele inselatoare si veti sti ce alimente sa cumparati si ce sa gatiti pentru a fi sanatosi, supli si fericiti!

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Cartea "De ce te ingrasi"
  Plină de informaţii esenţiale şi încheindu-se cu o dietă uşor de urmat, De ce ne îngrăşăm constituie o lectură esenţială pentru înţelegerea unei epidemii mondiale şi un ghid în care să aflăm ce e de făcut pentru a o combate.   În cartea de faţă, scrisă ca un răspuns la reacţiile stâr..
  Lei: 27.94
 • Cartea "Mica biblie a nutritiei"
   Adevărul gol-goluţ despre dietele la modă, glucidele, lipidele şi proteinele „bune" şi despre cum să scăpăm de pericolele obezităţii şi diabetului   Am scris această carte cu scopul de a vă ajuta să conştientizaţi în mai mare măsură felul în care interacţionaţi cu hrana şi cum ..
  Lei: 27.94
 • Cartea "Noua Biblie a Vitaminelor"
  Descoperă: Care sunt combinaţiile optime în care trebuie luate vitaminele şi suplimentele alimentare pentru a avea eficienţă maximă şi pentru evitarea eventualelor probleme; Noile vitamine şi suplimente antiîmbătrânire, care-ţi vor păstra înfăţişarea tinerească şi corpul sănătos; Arta per..
  Lei: 47.20
 • Cartea "Slim"de Carmen Bruma
  (Stoc EPUIZAT Temporar) SLIM de Carmen Bruma. "Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am pus inapoi" este o carte motivantă pentru cei lipsiţi de consecvenţă în lupta cu kilogramele. Cartea oferă soluţii testate de autoarea care nu a arătat dintotdeauna aşa cum o vedem pe micile ecrane. Slim est..
  Lei: 24.08
 • Cartea "Super Imunitatea"
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Cartea Super Imunitatea ne invata sa avem o viata organizata si echilibrata pentru a obtine o sanatate foarte buna. Fără injecţii. Fără medicamente.   Superimunitatea ne explică ştiinţific care sunt originile afecţiunilor întâlnite în ţările occidentale şi pro..
  Lei: 33.02
 • Cartea "100 de Retete pentru noi, Diabeticii"
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Cartea "100 de Retete pentru noi, Diabeticii". Cartea de faţă este scrisă de un proaspăt diagnosticat cu diabet şi soţia lui. Niciunul dintre noi nu are studii de specialitate în nutriţionism sau medicină. Principiul de selecţie a reţetelor a fost folosirea de ingrediente ..
  Lei: 33.72
 • Cartea "100 Remedii Naturale pentru Copilul Tau"
  100 de remedii naturale pentru copilul tău Ghid complet de tratament pentru cele mai răspândite boli ale copilăriei Dr Jared M. Skowron . Dr. Jared M. Skowron este renumit în Statele Unite ca specialist în medicina naturistă pentru copii. Autor al cărţii Fundamentals of Naturopathic Pediatri..
  Lei: 43.35
 • Cartea "Bolile Copilariei"
  (Stoc EPUIZAT temporar) Copilăria este fundamentul întregii noastre vieţi. De aceea, bolile copilăriei trebuie tratate cu seriozitate. Cartea propune câteva scheme simple pentru prevenirea şi tratarea câtorva dintre afecţiunile cele mai întâlnite la copii. Cartea prezintă, în termeni simpli, ..
  Lei: 12.52
 • Cartea "Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii"
  Cartea Bucătăria bazată pe crudităţi şi alimente vii, Doreen Virtue și Jenny Ross. În minunata lor carte, Doreen Virtue şi Jenny Ross îţi oferă sute de reţete şi sfaturi culinare care îţi vor permite să prepari cele mai savuroase feluri de mâncare, create în proporţie de 100% din crudităţ..
  Lei: 40.00
 • Cartea "Cancerul poate fi invins"
  Cartea "Cancerul poate fi invins" in care Suzanne Somers intervievează mai mulţi doctori care folosesc cu succes cele mai inovatoare tratamente oncologice - tratamente care întăresc organismul în loc să îl doboare. Somers s-a confruntat ea însăşi cu cancerul, iar după un deceniu şi-a învins frica..
  Lei: 43.35
 • Cartea "Cel mai bun manual de slabit pentru barbati"
  Cel mai bun manual de slăbit pentru bărbaţi vă oferă toate instrumentele de care aveţi nevoie pentru a renunţa la număratul caloriilor şi la regimurile stricte şi pentru a obţine corpul pe care l-aţi dorit mereu. Un antidot înviorător împotriva mulţimii ameţitoare de informaţii legate de dietă şi..
  Lei: 27.94
 • Cartea "Codul Fericirii"
  Cu toţii am trăit, într-un moment sau altul al vieţii noastre, un sentiment de fericire extatică, de euforie provocată de simpla senzaţie de a fi viu. Te-ai întrebat vreodată de ce această stare este atât de rară şi de efemeră? Răspunsul este că nu trebuie să fie aşa! Toate afirmaţiile, gândi..
  Lei: 33.72