Cartea "Bolile Copilariei"

Cartea "Bolile Copilariei"

Cod Produs: CRT21
Disponibilitate:
Pret: Lei: 12.52
Descriere
(Stoc EPUIZAT temporar) Copilăria este fundamentul întregii noastre vieţi. De aceea, bolile copilăriei trebuie tratate cu seriozitate.
Cartea propune câteva scheme simple pentru prevenirea şi tratarea câtorva dintre afecţiunile cele mai întâlnite la copii. Cartea prezintă, în termeni simpli, terapiile naturiste utile în afecţiunile vârstei pediatrice. Ca părinte vei fi mai informat asupra alternativelor de tratament.
“As fi vrut ca parintii mei sa fi citit aceasta carte cand eram copil. Toata copilaria m-au dus culcata pe brate atunci cand a trebuit sa calatorim cu masina, cu trenul sau cu taxiul. Toate calatoriile se transformau in cosmar si nu ma puteam da ca alti copii in leagan sau carusel. M-am  bucurat citind aceasta carte sa aflu ca exista remedii si ca parintii pot veni in ajutorul copiilor folosind tratamente naturiste.”
Copilăria este fundamentul întregii noastre vieţi. De aceea, bolile copilăriei trebuie tratate cu seriozitate.
Cartea propune câteva scheme simple pentru prevenirea şi tratarea câtorva dintre afecţiunile
cele mai întâlnite la copii. Cartea prezintă, în termeni simpli, terapiile naturiste utile în afecţiunile vârstei pediatrice. Ca părinte vei fi mai informat asupra alternativelor de tratament.

Produse asemanatoare