Cartea "Cancerul poate fi invins"

Cartea "Cancerul poate fi invins"

Cod Produs: CRT100446
Disponibilitate:
Pret: Lei: 43.35
Descriere
Cartea "Cancerul poate fi invins" in care Suzanne Somers intervievează mai mulţi doctori care folosesc cu succes cele mai inovatoare tratamente oncologice - tratamente care întăresc organismul în loc să îl doboare. Somers s-a confruntat ea însăşi cu cancerul, iar după un deceniu şi-a învins frica şi a mers încrezătoare pe calea pe care a ales-o. în această carte, prezintă atât alegerile ei personale, cât şi o serie de opţiuni ale unor doctori din SUA.
    Tratamente alternative eficiente:
   • fără chimioterapie
   • fără radiaţii
   • uneori, fără operaţii chirurgicale
   Protocoale integrative:
   • combinarea tratamentelor standard cu terapii care întăresc sistemul imunitar
       Metode pentru gestionarea cancerului:
   • descrierea unor modalităţi prin care să poţi trăi cu adevărat cu
această boală.
   Iar întrucât prevenţia este cea mai bună cale, experţii consultaţi de autoare oferă opţiuni privind nutriţia, stilul de viaţă şi suplimentele dietetice care te ajută să eviţi apariţia acestei boli.
AI CANCER... poate cele mai înspăimântătoare cuvinte pe care le poate auzi cineva. Dacă tu sau cineva drag aţi trecut prin această încercare grea, înţelegi norul de confuzie, pierderea controlului, frica de moarte - toate ororile care o însoţesc. Tratamentul standard presupune operaţie, chimioterapie, iradiere şi medicamente cu multiple efecte secundare... însă, cu puţine speranţe de vindecare. Doar atât poate oferi medicina modernă? AI O ALTERNATIVĂ...

Produse asemanatoare