CATINA Suc 100% Bio 330ml

CATINA Suc 100% Bio 330ml

Cod Produs: MC1330
Disponibilitate:
Pret: Lei: 21.04Lei: 26.30
Descriere

Sucul de catina ajuta la intarirea sistemului imunitar si va ajuta sa treceti peste raceli mai usor. Cea mai comoda forma de a consuma acasa catina este sub forma de suc natural neindulcit. Produsele pe baza de catina intaresc organismul, imbunatatesc memoria si ajuta la eliminarea stresului. Daca raciti des, suferiti de infectii frecvente, urinare sau infectii oculare, daca va sangereaza gingiile si faceti eruptii pe piele, inseamna ca aveti imunitatea scazuta si este bine sa apelati la solutii naturale.

Va recomandam consumul a cate o jumatate de pahar de suc de catina alba in fiecare dimineata la micul dejun, mai ales in lunile de iarna. Principii active: vitaminele B1, B2, C, PP, carotenoide, acid folic. Este un tonifiant general datorita complexului de vitamine pe care-l contine. Sucul de catina alba are de 10 ori mai multa vitamina C decat sucul de portocale.

Sucul Bio de cătină se obţine din fructe sănătoase şi bine coapte de catina (Hipophae Rhamnoides) din culturi biologice controlate. Controlul strict şi o prelucrare atenta garanteaza calitatea superioara a sucului natural de cătina.

Ingrediente: 100% suc din fructe de cătină din culturi biologice controlate. A se păstra la rece după deschidere şi a se consuma în termen scurt.

 

Valori nutritive:

/100 ml

Valoare energetică

Proteine

Carbohidraţi/

zahăr

Grăsimi

Fibre

Unităţi BE

166 kJ/ 39 kCal

0,8  g

4  g

4  g

1  g

 

0,33

Valorile nutritive prezentate sunt supuse variaţiilor normale ale produselor naturale.Certificat DE-ÖKO-012 / 330ml

 

Medicura GermaniaFabricat in Germania de Medicura Naturprodukte AG

 

www.medicura.de

Etichete:
Etichete: suc, catina, bio

Produse asemanatoare