CEAIURI Yogi Tea®

Ceaiuri Yogi Tea, idee de cadou de Paste 2015

Celebrele ceaiuri Yogi Tea® sunt nr 1 pe segmentul de piață al ceaiurilor naturale aromate! Cu o cotă de 78% din piața de spice teas, ceaiurile YOGI sunt premiate în fiecare an la Târgul International de Produse Bio - BIOFACH Germania. Acest premiu este cel mai recunoscut și de incredere în domeniul alimentelor și băuturilor organice.
Ceaiurile Yogi Tea Pliculete au ingrediente de cea mai buna calitate, provenite din culturi ecologice, iar gustul e consistent și surprinzător! 
Știați că... - Fiecare pliculeț de Ceai Yogi Tea are tipărit pe verso un scurt mesaj filosofic ce completează încântător îmbietorul dans al aromelor? Verificați!

"Serve your spirit!" ~ este motto-ul Yogi Tea.

Vă invităm să vizitați și site-ul www.yogitea.com

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Ceai de Trandafiri cu Hibiscus, Lavanda, Flori de Tei
  Aroma naturală a trandafirilor bio este irezistibilă. Yogi Tea a combinat petalele de trandafiri cu mușețel, hibiscus, soc și lavandă pentru a crea o încântare a simțurilor! Esenţa a opt flori a fost amestecată într-un singur ceai, o capodoperă naturala! Compoziţia uşoară, eterică, a fost ob..
  Lei: 16.50
 • Ceai special de CRACIUN EDITIA 2018 Yogi Tea BIO
  Ceaiul cu ambalaj special de Craciun Yogi Tea este un cadou desavarsit! Editia 2018 are un ambalaj specific Yogi. Savoarea ingredientelor delicioase ne incalzeste inima tuturor.   Pentru un ambient fermecător. Yogi Tea sărbătorește cel mai așteptat moment din an cu un amestec ayurved..
  Lei: 16.50
 • Ceai special de CRACIUN EDITIA 2018 Yogi Tea BIO 26.4gr
  Ceai special de Crăciun de la Yogi Tea Germania. Cu o tradiție îndelungată în prepararea ceaiului autentic, Yogi Tea are cerere în fiecare an pentru aceste pachete ediție specială, unicat! Yogi sărbătorește cel mai festiv anotimp cu un amestec de ceai delicios din coji de cacao și o atingere ..
  Lei: 11.90
 • Ceai Yogi Specialitate de ceai gata preparat 1l
  Yogi CHAI, Specialitate de ceai din mirodenii, gata preparat, 1L. Puneti in cana sau pahar o parte ceai din cutia Yogi si o parte apa, lapte sau suc. Ceai autentic gata preparat dintr-un amestec exotic tradiţional cu scorţişoară, ghimbir, cardamom şi cuişoare. Închideţi ochii, inhalaţi şi l..
  Lei: 14.80
 • 6 tipuri de Ceaiuri YOGI Tea Bio (Finest Selection) 18 plicuri
  Selectia de cate trei pliculete din sortimentele de la Yogi Tea Germania este top vanzari! 6x3 pliculete 34.2 gr. Fanii Yogi Tea Bio stiu deja care anume sunt ceaiurile preferate dar daca nu ati incercat pana acum aceste ceaiuri puteti incepe cu Finest Selection:    3 plicur..
  Lei: 18.90
 • Cana de portelan aniversara YOGI Tea
  Cana aniversara de portelan, de la Yogi Tea Germania. Cana de portelan Yogi Tea, volum 200 ml. Intregeste experienta degustarii ceaiurilor cu mirodenii de la Yogi Tea cu ajutorul canii de portelan Yogi. Cu un design simplu si gratios, cana Yogi este imprimata cu imaginea ceaiului Classic Yogi Tea..
  Lei: 16.50
 • Ceai Bio Alb cu Aloe Vera Yogi Tea 30.6gr
  Delicios, armonios, delicat. Esența White Tea Yogi este Blândețe Dulce. Ceai Bio Alb cu Aloe Vera Yogi Tea 30.6gr 17 plicuri.  Pielea noastră este oglinda sufletului nostru. Acest amestec unic de la Yogi Tea combină cu grijă ceai verde atent selecționat cu aloe vera, turmeric mediu ..
  Lei: 16.50
 • Ceai Bio Armonie Interioara Yogi Tea cu roinita, musetel, menta 17 plicuri
  Ceai Bio Armonie Interioara de la Yogi Tea. „Cel mai bun turn de observare în viață este seninătatea” – Ernst Ferstl. Amestec ayurvedic cu roiniță, flori de lavanda, rooibos, menta, musetel, scorțișoară. Esența acestui ceai este: ”Trăiește ziua în echilibru”. Calm, lin, ușor.  Ingredient..
  Lei: 16.50
 • Ceai Bio cu Ghimbir, Portocale, Vanilie
  Ceai BIO Ghimbir cu portocale și vanilie Yogi Tea® 30,6 g 17 pliculețe x 1,8 g. Dulceața și aromele ce fac totul frumos, acestea sunt caracteristicile acestul delicios ceai! Această combinație interesantă va face cu siguranță ca spiritul să se dezvolte pe măsură ce descoperiți gustul și aromele t..
  Lei: 16.50
 • Ceai BIO cu Lemn Dulce - Arome Egiptene Yogi
  Ceaiul bio Lemn dulce Yogi Tea este amestec extraordinar de lemn dulce, scorţişoară, ghimbir, coajă de portocală. Rădăcina de lemn dulce a fost apreciat de secole de numeroase culturi antice pentru aroma sa naturală. Lemnul dulce a fost atât de apreciat de vechii egipteni, încât s-a descoperit că..
  Lei: 16.50
 • Ceai BIO cu Turmeric, Ginger, Mar Yogi
  Ceai BIO cu Turmeric, Ginger, Mar Yogi Tea Original. Ceaiul cu turmeric este o combinație delicioasă de mirodenii precum ghimbir, scorțișoară dau acestui ceai o aromă plină și puternică. Lasă-te fermecat de acest ceai extrem de binefăcător. Rădăcinile aurii ale turmericului sunt crescute de ..
  Lei: 16.50
 • Ceai Bio Energie Pozitiva cu Merisor si Hibiscus
  Ceaiul Yogi Tea® Energie pozitivă este un adevarat elixir! Merișor & Hibiscus este o combinație delicioasă și interesantă de plante excepționale. Combinația dintre bogăția ceaiului negru Assam, mate verde și merișoare fructate cu vibrantul hibiscus, măceșe și mirt lămâios este unică, del..
  Lei: 16.50