BISCUITI, Napolitane, CHIPS-uri

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Biscuiti bio cu ciocolata cu lapte De-Rit Choco Duo`s 150 g
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Gust ideal de la De Rit Organics Postbus, Olanda. Ambalaj practic: 150 g / 3x2 biscuiți. 25% ciocolată cu lapte Ingrediente: făină de grâu BIO [conține gluten], ciocolată cu lapte BIO 25% (zahăr brut din trestie BIO, unt de cacao BIO, lapte praf integral..
  Lei: 17.80
 • Biscuiti BIO cu Ciocolata fara faina de grau, fara gluten 125 gr
  Biscuiti BIO fără gluten cu ciocolată amăruie (Bio). Fără faina de grau si fara gluten.   INGREDIENTE: zahăr de trestie bio, amidon de porumb bio, unt de palmier nehidrogenat bio, ciocolată amăruie bio 16% (masă de cacao bio, zahăr de trestie bio, unt de cacao bio, pulbere de ca..
  Lei: 14.80
 • Biscuiti bio cu ciocolata neagra De-Rit Choco Duo`s 150 g
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Gust ideal de ciocolata in buscuitii bio de la De Rit Organics Postbus, Olanda. Ambalaj practic: 150 g / 3x2 biscuiți. 25% ciocolată neagra. Ingrediente: făină de grâu BIO [conține gluten], ciocolată neagră BIO 25% (masă de cacao BIO, zahăr brut din trest..
  Lei: 17.80
 • Biscuiti BIO cu Ghimbir si Unt American Style
  Biscuiți americani BIO cu ghimbir si unt. 175 gr. Ingrediente: făină de grâu, zahăr din trestie, unt 20,5 %, ghimbir confiat 7,5 % ( ghimbir, zahăr), sirop din malț de orz, pudră de ghimbir 1,5%, agent de afânare : bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu, sare de mare. Pot conține urme..
  Lei: 20.80
 • Biscuiti BIO cu jeleu de portocale fara faina, fara gluten 16 bc 100 gr
  Biscuiti BIO fara faina, fara gluten, deliciu cu  umplutură din portocale și ciocolată amăruie (Bio).   INGREDIENTE: Umplutură de portocale bio 38% (zahăr de trestie bio, suc de portocale bio 32%, sirop de glucoză bio, agenți de gelifiere: pectină, acidifianți: acid ci..
  Lei: 17.80
 • Biscuiti BIO cu unt fara gluten fara lactoza 175 gr
  Biscuiti cu unt, fara lactoza, fara gluten BIO HAMMER MÜHLE, preț 175 gr. Biscuiți recomandați în special pentru copii și pentru persoanele cu intoleranță la gluten.   Biscuiți organici cu unt fără gluten, fără lactoză, fără grâu!   Ingrediente: făină de mălai, zah..
  Lei: 18.60
 • Biscuiti BIO cu Unt si Amarant 50 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Biscuiții cu amarant BIO cunoscut și sub denumirea de "cereala incașilor" îndulciți cu miere de cea mai bună calitate și 14% unt, sunt o gustare deosebită între mese atât pentru adulți cât și pentru copii. Ingrediente: făină integrală de grâu bio, miere bio 14%..
  Lei: 4.80
 • Biscuiti BIO din Ovaz cu seminte de CHIA si zahar de mesteacan 125 gr
  Biscuiti BIO din Ovaz cu seminte de CHIA si zahar de mesteacan 125 gr. Produs Vegan. Îndulcit cu xilitol care este un zahar natural extras din mesteacan, nu din sfecla sau trestie. Conține zaharuri naturale. Ingrediente: făină de grâu BIO, făină de ovăz BIO (25%), xilitol ..
  Lei: 16.50
 • Biscuiti cu Ciocolata BIO 250 gr
  Biscuiti de ciocolata. Ingrediente: făină de grâu bio tip 1050, zahăr brut din trestie, grăsime de palmier nehidrogenată, bucățele de ciocolată neagră bio 14% (masă de cacao, zahăr brut din trestie bio, unt de cacao bio, emulgator: lecitină din soia), cacao bio 3%, sirop de orez bio, vanilie Bour..
  Lei: 15.60
 • Biscuiti cu faina Integrala BIO si Multa Miere! 250 gr
  Biscuitii sunt ideali pentru copii si pentru intreaga familie pentru ca au faina integrala, multa miere (30%) si ingrediente exclusiv bio.  Ingrediente: făină integrală de grau alac bio 38%, miere bio 30%, făină integrală de ovăz bio, grăsime de palmier nehidrogenată bio, făină de a..
  Lei: 11.80
 • Biscuiti cu Grau Alac, Cacao si Miere. Ingrediente exclusiv BIO. 250 gr
  Biscuitii preferati ai copiilor su adultilor deopotriva au ingrediente exclusiv bio. Biscuitii sunt recomandati si pentru pachetelul de scoala, gradinita, plimbare. Ingrediente: făină integrală de grau alac bio 56%, miere bio 17%, ulei de palmier bio, sirop de orez bio, făină integrală de ovăz bi..
  Lei: 11.80
 • Biscuiti cu Lamaie BIO 250 gr
  Biscuiti deliciosi cu aroma naturala de lamaie racoritoare si revigoranta! Ingrediente: făină din grâu tip 550 bio, pesmet din grâu integral bio, zahăr din trestie nerafinat bio, ulei de palmier bio, sirop de orez bio, praf de copt din piatră de vin (acidifianți: monotartrat de potasiu, agent d..
  Lei: 15.60