Cuburi de legume BIO si SUPE

Un plus de savoare pentru supele si mancarurile dvs fara MONOGLUTAMAT DE SODIU! Nu, acesta nu are ce sa caute in mancarea naturala de casa. Si cu toate acestea, cuburile de legume si supele din comert, fara certificatul BIO, il contin din plin. Glutamatii adauga un gust artificial dar nedorit. Alegeti, asadar, variantele BIO.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • 8 cuburi Legume BIO cu carne de VITA 96gr
  8 cuburi Legume BIO cu carne de VITA 96gr. FARA POTENTIATORI DE AROME, 100% NATURAL! Aceste cuburi sunt recomandate pentru asezonare și rafinarea gustului de legume, supe, sosuri și multe alte feluri de mâncare.  Fără ulei de palmier. Pentru 8X1/2 litru apă. Ingrediente: Sare de mare..
  Lei: 10.50
 • 8 cuburi Legume BIO cu putina sare 68gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) 8 cuburi Legume BIO cu putina sare 68gr. FARA POTENTIATORI DE AROME, 100% NATURAL! Aceste cuburi sunt recomandate pentru asezonare și rafinarea gustului de legume, supe, sosuri și multe alte feluri de mâncare. Conținut scăzut de sare. Fără ulei de palmier. Au conținut ..
  Lei: 9.00
 • 8 cuburi Legume BIO cu Verdeturi 80 gr
  8 cuburi Legume BIO cu Verdeturi 80 gr. FARA POTENTIATORI DE AROME, 100% NATURAL! Aceste cuburi sunt recomandate pentru asezonare și rafinarea gustului de legume, supe, sosuri și multe alte feluri de mâncare. Conținut scăzut de sare. Fără ulei de palmier. Fără drojdie. Pentru 8X1/2 litru apă...
  Lei: 8.20
 • Cuburi BIO pt Supa de Vita 6 cuburix12 gr/cub (Fara Potentiatori, Fara Glutamati!)
  Cuburi din legume BIO si pudra de carne de vita, 6 cuburix12 gr/cub. FARA POTENTIATORI DE AROME! FARA GLUTAMAT! Un supliment de gust natural pentru paste, orez, legume, supă de pește sau ca bază pentru o supă delicioasă. Cuburi pentru supă devita, fără lactoză, gluten sau ulei de palmier..
  Lei: 10.20
 • Cuburi LEGUME BIO (cu foarte putina sare) 6 cuburi x 11 gr/cub (Fara Potentiatori, Fara Glutamati!)
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Cuburi din legume BIO fără ulei de palmier, cu foarte putina sare, 6 cuburix11 gr/cub. FARA POTENTIATORI DE AROME! FARA GLUTAMAT! Un supliment de gust natural pentru paste, orez, legume, supă de pește sau ca bază pentru o supă delicioasă. Ca parte a unei diete echilib..
  Lei: 8.40
 • Cuburi LEGUME BIO 6 cuburix11 gr/cub (Fara Potentiatori, Fara Glutamati!)
  Cuburi din legume BIO fără ulei de palmier, 6 cuburix11 gr/cub. FARA POTENTIATORI DE AROME! FARA GLUTAMAT! Un supliment de gust natural pentru paste, orez, legume, supă de pește sau ca bază pentru o supă delicioasă. Cuburi pentru supă de legume vegetariană, fără lactoză, gluten sau ulei ..
  Lei: 7.10
 • Cuburi PUI cu LEGUME BIO 6 cuburix11 gr/cub (Fara Potentiatori, Fara Glutamati!)
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Cuburi cu carne de pui, grasime de pui si vita si legume BIO fără ulei de palmier, 6 cuburix11 gr/cub. FARA POTENTIATORI DE AROME! FARA GLUTAMAT! Un supliment de gust natural pentru paste, orez, legume, supă de pește sau ca bază pentru o supă delicioasă. Nu co..
  Lei: 8.67
 • Plus de Gust Natural pentru Supe BIO 220gr
  O lingurita de 5 gr adaugata la 250 ml de apa fierbinte confera un plus de savoare! Ciorbe, supe, pilaf de orez, cuscus, bulgur, paste, etc! Nu conține ulei de palmier! Supă picantă delicioasă: pur și simplu se toarnă apa fierbinte peste conținut. Este o bază de supă cu condimente fine pentru..
  Lei: 26.00
 • Rapid! SUPA Crema BIO de Legume cu Dovleac 5 minute 40 gr
  Supa crema de legume este ideală pentru mesele dietetice naturale. 500 ml supă au numai 130 calorii! Atunci când dorim să avem gata o supă de legume în numai câteva minute, varianta de la Natur Compagnie - Heirler Cenovis Germania este binevenita! Nu conține ulei de palmier! Mod..
  Lei: 7.20
 • Supa bio de dovleac, ghimbir si cocos 40 gr
  Supa Natur Compagne este deosebit de ușor de pregătit și de consumat acasă, la birou sau în călătorii. Are ingrediente naturale, BIO, delicioase. Supa cu dovleac, ghimbir și cocos. Conținut: 40g = 0,5L =  2 porții. Producător: Heirler Cenovis Germania. Ingrediente: amidon de porumb Bio, ..
  Lei: 6.60
 • Supa BIO de GRAU VERDE si Legume 50 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Desemnat drept un aliment "complet" de expertii in nutritie, graul verde a devenit parte a dietei multor persoane preocupate de logevitatea lor, dupa ce s-a dovedit lista lunga de beneficii pe care le aduce sanatatii. Supa se prepara foarte rapid, este ideala in calatorii,..
  Lei: 8.00
 • Supa BIO de Legume 264 gr (numai 4 calorii/100 ml)
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Este o bază de supă cu condimente fine pentru legume și preparate din carne. Mod de preparare: Adăugați o linguriță (circa 5,5g) în 250ml de apă fierbinte, se amestecă și se aduce la temperatura de fierbere.   Ingrediente: sare de salină1), amidon din ..
  Lei: 19.60