Conserve din Carne si Ton BIO

Conservele si pateurile din carne si ton bio sunt apreciate de catre toti cei care vor sa manance sanatos, fara E-uri, nitrati, nitriti, potentiatori de arome, glutamati sau hormoni. Carne curata certificat Bio!

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Conserva cu TON Alb in Ulei de Masline BIO 120 gr/90gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) File de ton alb (Thunnus albacares) din pescuit durabil și controlat, unul câte unul, prins la undiță în Atlanticul estic (zonele FAO27.Xa2-34.L.2/lll.12), curățați manual și conservat în ulei de măsline ecologic, presat la rece. Produs conform regulamentului UE 834/20..
  Lei: 16.50
 • Conserva cu TON BIO natural 120 gr/90gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) File de ton (Katsunwonus pelamis) din pescuit durabil și controlat, unul câte unul, prins la undiță în Atlanticul estic (zona FAO 34.L.2. Tonul este ideal pentru dieta caci are putine calorii si foarte multe proteine de cea mai buna calitate (peste 25%)!   Ing..
  Lei: 13.20
 • Pate Specialitate BIO din carne de Porc cu Ceapa 160 gr
  Pate-urile, conservele, mezelurile din carne crescuta organic si ingrediente bio sunt deosebit de apreciate de noi toti. Specialitate BIO  din carne de porc cu ceapă, 160g. Produs fiert! Ingrediente: carne de porc bio 40%, ceafă de porc bio 20%, șuncă de porc bio, ceapă ..
  Lei: 12.00
 • Pate Specialitate BIO din carne de Porc cu Condimente 160 gr
  Ingrediente: carne de porc bio 90%, sunca de porc bio sare de mare nerafinată, condimente bio. Pate-urile, conservele, mezelurile din carne crescuta organic si ingrediente bio sunt deosebit de apreciate de noi toti. Specialitate BIO  din carne de porc cu condimente, 160g. Prod..
  Lei: 12.00
 • Pate Specialitate BIO din Ficat de Porc 160 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Ingrediente: carne de porc bio 40%, sunca de porc bio, ficat de porc bio 19%, ceafă de porc bio, șoric de porc bio, ceapă bio, sare de mare nerafinată, condimente bio, verdețuri bio.  BIO = provenite din culturi certificat e..
  Lei: 12.00