Absorbante INTIME din Bumbac 100% ORGANIC

Absorbantele intime sunt produse din bumbac certificat organic 100%  hipoalergenic, care lasă pielea să respire și cu pH neutru. Absorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor să evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, să se simtă proaspete, sigure și curate, alegând un produs hipoalergenic fără niciun efect negativ asupra mediului. Peste 80% din femeile care sunt alergice la contactul cu plasticul sau materialele sintetice au declarat ca preferă bumbacul. Veți simți beneficiile bumbacului încă din prima lună de utilizare. Produsele organice sunt biodegradabile și reciclabile.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Absorbante Intime Organic SuperFLOW 10bc.
  Absorbante intime Organyc SuperFlow din bumbac organic, 10 buc. Absorbantele intime Organyc SuperFlow cu aripioare sunt potrivite pentru flux menstrual abundent sau pentru utilizare în primele zile după naștere. Sunt produse din bumbac certificat organic 100%  hipoalergenic, care lasă pielea..
  Lei: 18.00
 • Absorbante speciale DUPA NASTERE Organic 12bc.
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Absorbante intime Organyc din bumbac 100% organic, pentru perioada de după naștere, pret pentru 12 buc. Absorbante delicate, groase și pufoase, dimensionate și concepute special pentru a absoarbe fluxul abundent din primele zile de după naștere. Pelicula protectoare b..
  Lei: 34.40
 • Absorbante speciale pt. NOAPTE Organic 10bc.
  Noaptea contactul absorbantului cu pielea este prelungit iar materialele sintetice pot provoca probleme de sanatate. Alegeti produse din bumbac certificat 100% organic. Absorbante intime Organyc din bumbac organic pentru noapte, 10 buc. Absorbantele intime pentru noapte cu aripioare sunt potrivit..
  Lei: 20.00
 • Absorbante speciale pt. ZI Organic 10bc.
  Fie ca este vara sau alt anotimp, pielea trebuie sa respire iar un absorbant din bumbac organic este absolut necesar. Si persoanele care fac sport, sunt active, sau petrec mult timp la serviciu stiu ca absorbantele organice sunt esentiale. Absorbante intime Organyc din bumbac organic pentru zi, 1..
  Lei: 19.30
 • Absorbante ZILNICE cu Ambalaj Individual 24bc.
  Absorbante zilnice subțiri Organyc din bumbac organic ambalate individual, 24 buc. Absorbante împachetate individual, pentru a fi păstrate cu discreție în poșetă. Recomandate pentru un flux menstrual redus, sunt produse din bumbac organic moale, cu capacitate mare de absorbție. Bumbacul organic a..
  Lei: 18.90
 • Absorbante ZILNICE MAXI Organic 20bc.
  Absorbante zilnice Organyc MAXI din bumbac organic, cutie cu 20 buc. Absorbantele zilnice MAXI sunt produse din bumbac organic 100%, moale, cu capacitate mare de absorbție.  Bumbacul organic al absorbantului lasă aerul să treacă, evitând astfel iritațiile pielii și oferind confort zilnic. Re..
  Lei: 15.20
 • Absorbante ZILNICE Organic 24bc.
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Absorbante zilnice Organyc din bumbac organic, cutie cu 24 buc.  Absorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor să evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, să se simtă proaspete, sigure și curate, alegând un produs hipoalergenic ..
  Lei: 17.40
 • Servetele Intime din Bumbac Organic 20bc.
  Noile șervețele intime din bumbac organic sunt moi, rezistente și ușor de folosit. Grație extractelor organice de mușețel și gălbenele, au efect emolient și hidratant, reîmprospătând pielea. Șervețelele conțin de asemenea acid lactic care ajută la stabilizarea pH-ului pentru evitarea iritațiilor...
  Lei: 16.00
 • Tampoane Organic Flux Mediu 16bc.
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Tampoane Organyc SUPER din bumbac organic 16 buc. Tampoanele din bumbac organic SUPER recomandate pentru flux menstrual mediu vă oferă protecție și igienă feminină optimă. Puritatea bumbacului organic din tampoanele SUPER reduce riscul iritațiilor pielii sau al alergiilor ..
  Lei: 17.90
 • Tampoane Organic Flux Mediu cu Aplicator 14bc.
  Tampoane Organyc SUPER din bumbac organic,  cu aplicator 14 buc. Recomandate pentru flux menstrual mediu, tampoanele SUPER oferă protecție și igienă feminină optimă. Forma aplicatorului, ușor rotunjită asigură inserarea ușoară și confort. Puritatea bumbacului organic din tampoanele SUPER red..
  Lei: 20.40
 • Tampoane Organic Regular 16bc.
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Tampoane Organyc REGULAR din bumbac organic  16 buc. Recomandate pentru flux menstrual normal, tampoanele organice REGULAR sunt ideale pentru femeile care vor să evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, să se simtă proaspete, sigure și curate, alegând u..
  Lei: 17.10
 • Tampoane Organic Regular cu Aplicator 16bc.
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Tampoane Organyc  REGULAR  din bumbac organic, cu aplicator 16 buc. Tampoanele din bumbac organic cu aplicator pentru igiena intima feminina conțin un singur ingredient, bumbacul pur organic. Miezul absorbant al tamponului din bumbac organic este hipoalergenic, b..
  Lei: 19.60