Pentru BARBATI

Cosmetice BIO pentru barbati: balsam after-shave, spuma de ras, sampon, creme.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • After Shave LAVERA balsam calmant dupa ras 50 ml
  Balsam calmant după ras cu bambus și Aloe Vera BIO. Previne roșeața, răcorește și împrospătează. recomandat pentru piele sensibilă.Balsamul calmant după ras, relaxează pielea solicitată după ras și previne iritațiile și roșeața pielii. Recomandat în special bărbaților cu tenul sensibil, confi..
  Lei: 27.30
 • Crema LAVERA BIO pentru barbati cu bambus și ginkgo 30 ml
  Crema LAVERA BIO pentru barbati cu bambus și ginkgo 30 ml. Tonifică pilea masculina și împrospătează. Se absoarbe rapid în piele. -100% cosmetice naturale certificate cu valoroase ingrediente bio din culturi proprii  -100% eficacitate confirmată de testele efectuate de insti..
  Lei: 37.80
 • Deodorant Roll on cu Luminita de Seara neutru Lavera (Fara Aluminiu)
  Deodorant cu Luminita de Seara neutru Lavera Fara Aluminiu. Deodorantul delicat roll-on, produs natural, vegan, oferă 24 de ore de protecție împotriva transpirației.  Recomandat pentru piele sensibilă, predispusă la alergii. Extractele din plante îngrijesc și calmează pielea delicat..
  Lei: 32.80
 • Deodorant Roll on INVIZIBIL (Fara ALUMINIU!) 24H Lavera 50 ml
  Deodorant Roll on eficient, cu ingrediente naturale, fara aluminiu si efect Invizibil (nu lasa urme pe haine), din categoria COSMETICE BIO (Fara ALUMINIU!) 24H Sensitive Lavera 50 ml. Deodorant cu extracte naturale, bio, de migdale dulci, perle, salvie bio. Protecție delicată pentru piele sensibi..
  Lei: 27.30
 • Deodorant Roll on pt Barbati (fara aluminiu!) Sensitive
  Deodorant pt Barbati (fara aluminiu) Roll on Sensitive. Deodorant pentru bărbați cu extracte BIO din lemongrass și bambus. 50 ml. Produs natural, vegan, fără săruri de aluminiu! Ingrediente CTFA/INCI: apă (aqua), suc din frunze de Aloe Vera Barbadensis*, alcool*, oxid de zinc,  ..
  Lei: 27.30
 • Deodorant Spray cu piatra de alaun Fara Aluminiu! 100 ml
  Deodorant natural cu piatra de alaun fara aluminiu. Deodorantul Spray Kristall Pure Spirit previne dezvoltarea bacteriilor ce generează mirosuri neplăcute și reduce eficient cantitatea de transpirație. Deodorantul oferă prospețime de durată și este totodată delicat și bine tolerat de piele, în sp..
  Lei: 38.50
 • Gel de dus 2 in 1 piele si par LAVERA BIO formula delicata 200 ml
  Gel de dus 2 in 1 piele si par LAVERA BIO formula delicata 200 ml. Cu extract din alge marine și keratină vegetală. Curățare revigoranță și fortifiantă.Păstrează hidratarea pielii și părului. Formulă extrem de delicată. Produs natural, vegan, fără silicon! Gelul de duș 2 în 1 curăță piele..
  Lei: 21.00
 • Gel de dus 2 in 1 piele si par LAVERA BIO TUB 200 ml
  Gel de dus 2 in 1 piele si par LAVERA BIO formula delicata 200 ml in forma de tub. Cu extract din alge marine și keratină vegetală. Curățare revigoranță și fortifiantă.Păstrează hidratarea pielii și părului. Formulă extrem de delicată. Produs natural, vegan, fără silicon! Gelul de duș 2 î..
  Lei: 18.90
 • Gel de dus 3 in 1 LAVERA BIO pentru barbati cu bambus și guarana 200 ml
  Gel de dus 3 in 1 pentru par si corp LAVERA BIO special pentru barbati cu bambus și guarana 200 ml. Prospețime și tonifiere pentru bărbați ,100% parfum natural. Gelul de duș 3 în 1 Lavera MEN cu valoroase extracte vegetale BIO și parfum natural proaspăt asigură  o senzație de vi..
  Lei: 22.10
 • Spuma de Ras LAVERA BIO cu bambus și aloe vera 150 ml
  Spuma de Ras LAVERA BIO cu bambus și Aloe Vera BIO - Previne iritarea pielii - Pentru un bărbierit eficient - Fără parfum Spumă de ras delicată cu bambus și Aloe Vera BIO: -Pregătește pielea optim pentru bărbierit, -Permite un bărbierit complet și delicat, -Previn..
  Lei: 27.60
 • Spuma de Ras SANTE BIO cu aloe vera 150 ml
  Spuma de Ras SANTE BIO cu aloe vera 150 ml. Spumă de ras pentru bărbați extrafină și delicată, cu miros proaspăt, vegetal. Ingredientele vegetale, naturale și Aloe Vera BIO calmează și îngrijesc pielea în timpul rasului. Mod de utilizare: înainte de ras, întindeți spuma ușor pe pielea ume..
  Lei: 27.80
 • Spuma de Ras SANTE BIO cu extract de cafeina si acai 150 ml
  Spuma de Ras SANTE BIO cu extract de cafeina si acai 150 ml. Spumă de ras pentru bărbați extrafină și delicată, cu miros proaspăt, vegetal. Ingredientele vegetale, naturale - fructe de Acai, cofeină și Aloe Vera BIO calmează și îngrijesc pielea în timpul rasului. Mod de utilizare: înainte de ..
  Lei: 27.80