Ulei Migdale + Avocado + Lavanda pentru FERMITATEA Pielii Argital 125ml

Ulei Migdale + Avocado + Lavanda pentru FERMITATEA Pielii Argital 125ml

Cod Produs: AG2169
Disponibilitate:
Pret: Lei: 55.60
Descriere

Ulei pentru fermitatea pielii ce poate fi folosit in completarea cremei anticelulitice si a cremei pentru fermitatea pielii. Poate fi folosit si de persoanele aflate la cura de slabire si care vor sa isi tonifieze pielea, stiut fiind faptul ca in timpul curelor de slabire pielea isi pierde din tonus. Uleiul de migdale dulci alaturi de cel de avocado si de germeni de grau hranesc intens pielea pentru a o ajuta sa fie sănătoasă.
 

Ingrediente: ulei de migdale dulci, ulei din germeni de grâu, alcool, ulei de avocado bio, ulei de lavandă bio, Solum Fullonum, extract de coada calului, ulei din seminţe de limba mielului. Bio compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: limonene, linalool.

Argital Italia este o compania de renume ce comercializează cosmetice Naturale și Bio pe bază de uleiuri și argila bogată în minerale marine.


Gama ARGITAL Italia cuprinde cosmetice pe baza de argila verde si uleiuri esentiale. Dar ce este mai important este faptul ca Argital Italia produce cosmetice fara conservanti sintetici, doar naturali. www.argital.it

Etichete:
Etichete: migdale, ulei

Produse asemanatoare