Crema de Zi si Noapte cu Floare de Nalba si Ylang Ylang

Crema de Zi si Noapte cu Floare de Nalba si Ylang Ylang

Cod Produs: AG3035
Disponibilitate:
Pret: Lei: 34.90
Descriere

Cremă de faţă naturala, hidratantă şi hrănitoare Argital Italia este un produs naturale ce conţine extract din frunze de nalbă şi uleiuri vegetale pure de jojoba şi ylang ylang.

Crema hidratantă şi hrănitoare Argital este recomandată atât pentru zi cât şi pentru noapte. Este bogată în ingrediente naturale care hrănesc şi protejează pielea. Acţiunea hidratantă este dată de nalbă şi gălbenele, bogate în mucilagii şi de glicerolul vegetal. Acţiunea hrănitoare este asigurată prin prezenţa uleiurilor vegetale pure de migdale dulci şi germeni de grâu bogate în vitamina E. Acestea au o acţiune protectoare împotriva radicalilor liberi care sunt una din principalele cauze ale îmbătrânirii pielii şi apariţiei premature a ridurilor. Uleiul pur de yoyoba, untul de cacao, untul de shea şi ceara de albine conferă o acţiune hrănitoare şi protectoare în acelaşi timp. Uleiurile esenţiale pure de ylang- ylang, muşcată şi levănţică stimulează pielea lăsând un parfum plăcut. Gelul de argilă verde uscată la soare, cu acţiunea sa coloidală, generează o acţiune anti îmbătrânire, menţinând pielea moale şi mult mai elastică.

Mod de utilizare Dimineaţa, aplicaţi pe pielea feţei şi pe decolteu un strat subţire de cremă hidratantă şi hrănitoare Argital şi masaţi uşor în sensul acelor de ceasornic până crema este complet absorbită. Mişcările circulare chiar şi de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătăţirea circulaţiei lichidelor în ţesuturi.

Ingrediente: apă, ulei de jojoba, alcool, potassium palmitoyl hydrolized wheat protein/ glyceril stearate/cetearyl alcohol, glicerină, cetyl alcohol, ulei nde ylang ylang*, ulei de migdale dulci, ulei din germeni de grâu, extract de nalbă sălbatică, unt de cacao, unt de shea, ceară de albine, extract de gălbenele, ulei de muşcate*, ulei de levănţică*, Solum Fullonum, extract de smirnă, extract de dracilă, acid lactic. *compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl salicylate, eugenol, farnesol, geraniol, isoeugenol, linalool, citronellol, limonene.

Cremă de faţă hidratantă şi hrănitoare Argital Italia - 50 ml

Produse asemanatoare