Crema pentru fata cu Ulei de Violete Non Alergica pt Ten Sensibil 50 ml

Crema pentru fata cu Ulei de Violete Non Alergica pt Ten Sensibil 50 ml

Cod Produs: AG2172
Disponibilitate:
Pret: Lei: 47.90
Descriere

Crema pentru fata cu ulei de violete non alergica pt ten sensibil 50 ml. Cu gel de argilă verde şi extract de violete. NU CONŢINE ALERGENI* NU CONŢINE CONSERVANŢI.

Crema de violete Argital fără alergeni sau conservanţi, originală şi inovativă, este destinată persoanelor care iubesc cosmeticele naturale de înaltă calitate şi în special celor a căror ten nu tolerează parfumurile, conservanţii, coloranţii artificiali şi substanţele chimice în general.
Ingredientele cremei cu violete Argital fără alergeni şi conservanţi sunt certificate ca naturale şi organice.
Crema de violete Argital, fără alergeni şi conservanţi, nu conţine ingrediente de origine animală motiv pentru care este recomandată în mod special pentru vegetarieni şi vegani.
Crema de violete Argital fără alergeni şi conservanţi este certificată de BDIH, ICEA  şi EcoControl, ceea ce înseamnă că:
- este un produs cosmetic natural şi organic
- pentru crema de violete Argital fără alergeni şi conservanţi a fost ales ca ambalaj un tub de aluminiu în locul unuia din plastic din următoarele motive:
1. Aluminiul este un material nobil
2. conservă mai bine calităţile produsului
3. permite folosirea integrală a conţinutului din tub în timp ce într-un tub din plastic rămâne întotdeauna o parte din produs în interior.
4. este uşor de reciclat.
*Alergeni conform DL 15/02/2005 N.50
Ingrediente: apă, ulei de migdale, glicerină, potassium palmitol hydrolized, proteine din grau, gliceryl stearate, cetearyl alcool, alcool, cetyl alcool, ulei de măsline, extract de smirnă, extract de dracilă, Solum Fullonum. Ingrediente BIO: ulei de migdale, alcool, ulei de măsline, extract de trei-fraţi-pătaţi (Viola Tricolor), extract de gălbenele.
Producător: Argital. Produs în Italia. 50ml.


Gama ARGITAL Italia cuprinde cosmetice pe bază de argilă verde și uleiuri esențiale. Dar ce este mai important este faptul ca Argital Italia produce cosmetice fara conservanti sintetici, doar naturali. www.argital.it

Etichete:
Etichete: violete, alergic, sensibil, crema

Produse asemanatoare