Apa cu Ulei Esential de Trandafiri Puritate 100% 125ml

Apa cu Ulei Esential de Trandafiri Puritate 100% 125ml

Cod Produs: AG3048
Disponibilitate:
Pret: Lei: 57.70
Descriere

Apa cu ulei esențial de parfum din trandafiri Argital Italia este un produs natural cu puritate 100% care, in plus fata de mirosul deosebit de placut, are si proprietati de hidratare si tonifiere a pielii. Apa de petale din trandafiri conţine ulei esenţial pur de trandafiri care are un efect de reechilibrare şi apă pură care reîmprospătează şi tonifică pielea feţei sau a corpului. Apa de trandafiri Argital poate fi folosită ca tonic pentru faţă sau decolteu, ca parfum sau deodorant uşor. Mod de utilizare: Pulverizaţi apa de trandafiri Argital de trei ori pe porţiunea corpului pe care doriţi să aplicaţi. Aşteptaţi câteva secunde să se usuce. Sau, dacă preferaţi, după pulverizare faceţi un masaj uşor cu degetele.

Efectul acestei "potiuni minunate" este cunoscut inca din vremuri stravechi , chiar Cleopatra folosea apa de trandafiri pentru a se spala pe fata. Cateva mii de ani mai tarziu, apa de trandafir ieste la fel de apreciata in industria cosmetica. Apa de trandafiri nu este insa utilizata numai pentru ten, dar si pentru ingrijirea buzelor si a parului.

Ingrediente: apă, ulei esențial de trandafiri bio. compoziţia uleiului esenţial natural: citronellol, geraniol, isoeugenol, linalool.

Produse asemanatoare