Crema Anti Celulitica Florange cu Uleiuri Esentiale 200 ml

Crema Anti Celulitica Florange cu Uleiuri Esentiale 200 ml

Cod Produs: AG2020
Disponibilitate:
Pret: Lei: 57.20
Descriere

Crema anticelulitica Florange cu efect de slabire şi anticelulita. Uleiurile esenţiale pure de portocale, lămâi, fenicul, rozmarin, tămâie şi levănţică dau un efect bine definit de slăbire şi anticelulita, alături de urzică, gălbenele, creţuşcă, alge brune sau iederă. Uleiurile vegetale pure de jojoba, migdale dulci şi germeni de grâu, bogate în vitamina naturală (1) E hrănesc pielea şi o fac mai netedă, mai moale şi mai elastică.

Gelul de argilă verde uscată la soare, cu acţiunea sa coloidală, generează o acţiune anti îmbătrânire, menţinând pielea fina şi mult mai elastică.

Mod de utilizare: Aplicaţi cu vârful degetelor crema pentru slăbire si anti celulita Florange şi masaţi uşor în sensul acelor de ceasornic (2) până crema este complet absorbită în piele. (1) Vitamina E acţionează împotriva radicalilor liberi care sunt una din principalele cauze ale îmbătrânirii precoce a pielii şi apariţiei premature a ridurilor. (2) Mişcările circulare chiar şi de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătăţirea circulaţiei lichidelor în ţesuturi.

Ingrediente: apă, ulei de jojoba, alcool, potassium palmitoyl/hydrolized wheat protein/ glyceryl stearate/cetearyl alcohol, ulei de migdale dulci, glicerină, extract de alge brune laminaria cloustoni, cetyl alcohol, extract de iederă, extract de creţuşcă, ulei de portocale dulci bio, ulei de măsline, ulei din germeni de grâu, ulei din coajă de lămâi bio, extract de gălbenele, extract de urzică, ulei de fenicul bio, ulei de rozmarin bio, ulei de tămâie, ulei de levănţică bio, Solum Fullonum, extract de smirnă, extract de dracilă, acid lactic. BIO = compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: limonene, citral, linalool.


Gama ARGITAL Italia cuprinde cosmetice pe bază de argilă verde și uleiuri esențiale. dar ce este mai important este faptul ca Argital Italia produce cosmetice fara conservanti sintetici, doar naturali. www.argital.it

Produse asemanatoare