Vopsea de par BIO

Vopsea de par BIO cu ingrediente 100% naturale, recomandata in primul rand femeilor insarcinate sau care alapteaza, adolescentelor dar si tuturor persoanelor care doresc o viata sanatoasa in ansamblu. Vopseaua de par nu are componente chimice. Este produsa de celebra companie LOGONA Germania, printre primele companii care au produs vopsea de par naturala. Calitatea LOGONA pentru frumusetea parului dvs!

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Logona BLOND Caramel 020 NOU Vopsea de par BIO NATURALA
  Vopsea de păr bio naturală nuanța blond caramel cu Henna de la Logona Germania pe bază de pudră din plante, cu ulei de avocado și proteine vegetale. Culoare radiantă, strălucire și volum.   Logona blond auriu-usor roscat Caramel, vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța 020. Coloranți din ..
  Lei: 46.40
 • Logona blond SAHARA 020 Vopsea de par BIO NATURALA
  Logona blond auriu-usor roscat Sahara, vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța 020. Coloranți din plante. Culoare radiantă, strălucire și volum.  Recomandat pentru păr blond deschis până la blond mediu. Nu decolorează părul.   Acoperă și firele de păr albe. Vopseaua de păr c..
  Lei: 39.00
 • Logona CASTANIU NATURAL 080 NOU Vopsea de par BIO NATURALA
  Vopsea de păr bio naturală nuanța castaniu natural 080 cu Henna de la Logona Germania pe bază de pudră din plante, cu ulei de avocado și proteine vegetale. Fără senzație de usturime, precum în cazul vopselelor standar de păr. Culoare radiantă, strălucire și volum.   Logona Castaniu N..
  Lei: 46.40
 • Logona Mahon 050 Vopsea de par BIO NATURALA
  Logona mahon vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța mahon incantator 050. Coloranți din plante. Culoare radiantă, strălucire și volum. Nu decolorează părul.   Acoperă și firele de păr albe. Vopseaua de păr cu ingrediente 100% naturale și BIO este recomandata si pentru femei insarc..
  Lei: 39.00
 • Logona MARO CIOCOLATA 091 NOU Vopsea de par BIO NATURALA
  Vopsea de păr bio naturală nuanța maro ciocolată 091 cu Henna de la Logona Germania pe bază de pudră din plante, cu ulei de avocado și proteine vegetale. Fără senzație de usturime, precum în cazul vopselelor standard de păr. Culoare radiantă, strălucire și volum.   Logona MARO C..
  Lei: 46.40
 • Logona MARO MAHON 050 NOU Vopsea de par BIO NATURALA
  Vopsea de păr bio naturală nuanța maro mahon 050 cu Henna de la Logona Germania pe bază de pudră din plante, cu ulei de avocado și proteine vegetale. Fără senzație de usturime, precum în cazul vopselelor standar de păr. Culoare radiantă, strălucire și volum.   Logona MARO MAHON&..
  Lei: 46.40
 • Logona MARO NUCA 060 NOU Vopsea de par BIO NATURALA
  Vopsea de păr bio naturală nuanța maro nucă 060 cu Henna de la Logona Germania pe bază de pudră din plante, cu ulei de avocado și proteine vegetale. Fără senzație de usturime, precum în cazul vopselelor standard de păr. Culoare radiantă, strălucire și volum.   Logona MARO Nucă&n..
  Lei: 46.40
 • Logona MARO ROSCAT 092 NOU Vopsea de par BIO NATURALA
  Vopsea de păr bio naturală nuanța roșcat nucă 092 cu Henna de la Logona Germania pe bază de pudră din plante, cu ulei de avocado și proteine vegetale. Fără senzație de usturime, precum în cazul vopselelor standard de păr. Culoare radiantă, strălucire și volum.   Logona MARO Roșc..
  Lei: 46.40
 • Logona NEGRU INTENS 101 NOU Vopsea de par BIO NATURALA
  Vopsea de păr bio naturală nuanța roșcat nucă 101 cu Henna de la Logona Germania pe bază de pudră din plante, cu ulei de avocado și proteine vegetale. Fără senzație de usturime, precum în cazul vopselelor standard de păr. Culoare radiantă, strălucire și volum.   Logona NEGRU INT..
  Lei: 46.40
 • Logona ROSCAT henna 030 Vopsea de par BIO NATURALA
  Logona roscat henna, vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța rosu henna 030. Coloranți din plante. Culoare radiantă, strălucire și volum. Nu decolorează părul.   Vopseaua de păr cu ingrediente 100% naturale și BIO este recomandata si pentru femei insarcinate, femei care alapteaza, ..
  Lei: 39.00