Electronice si Electrocasnice

Aparate electronice pentru casa si accesorii.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Anticalcar BonecoA7417 CalcOff 3x28 g
  Formulă specială, recomandat pentru toate tipurile de umidificatoare. Conține 3 pachete, pentru curățarea periodică a bazei aparatelor. Agent de curățare și decalcifiere cu o compoziție special creată pentru umidificatoare. Mod de prezentare: 3 plicuri cu pulbere care se dizolvă în ..
  Lei: 42.50
 • Aparat pentru umidificarea si purificarea Aerului, BONECO Ultrasonic
  Aparat pentru umidificarea şi purificarea aerului, BONECO Ultrasonic U7147.  Protejează sănătatea și mediul ambiant printr-un control optim al umidității. Ușor de folosit și întreținut, umidificatorul ultrasonic este recomandat pentru încăperi cu suprafața până la 150 mp. Protejeaza ..
  Lei: 769.00
 • Aparat pentru umidificarea si purificarea Aerului, BONECO Ultrasonic NEGRU
  Aparat pentru umidificarea şi purificarea aerului, BONECO Ultrasonic U7147 negru.  Protejează sănătatea și mediul ambiant printr-un control optim al umidității. Ușor de folosit și întreținut, umidificatorul ultrasonic este recomandat pentru încăperi cu suprafața până la 150 mp. Prote..
  Lei: 769.00
 • Boneco 2055D - Aparat pentru purificarea și umidificarea aerului
  Boneco 2055D - Aparat pentru purificarea și umidificarea aerului. Funcţionarea aparatului : Aparatul de purificare a aerului BONECO 2055 D -Purifica si umezeste aerul fara filtru -Functioneaza in mod silentios la 2 nivele de putere -Este potrivit pentru incaperi de pana la 50m2 ..
  Lei: 1,580.00
 • BONECO A7254 Higrometru + termometru
  Termo-higrometrul BONECO A7254 masoară umiditatea relativă a aerului si temperatura interioară. Aparatul este echipat şi cu ceas digital. Umiditatea relativă şi temperatura interioară pot fi salvate cu ajutorul butonului pentru memorie. Așadar trei aparate într-unul singur. Viziunea și mi..
  Lei: 128.00
 • Cartus de demineralizare Boneco
  Cartus de demineralizare Boneco pentru toate umidificatoarele Boneco ultrasonice. Întreţinerea corespunzătoare a umidificatoarelor, conform instrucţiunilor din manualul de utilizare, prelungeşte durata de viaţă a acestora, oferindu-vă posibilitatea să vă bucuraţi de aer de calitate pentru mai mul..
  Lei: 85.50
 • Cartus evaporator Boneco set 2 buc
  Cartus evaporator Boneco set 2 buc. pentru purificatorul AOS Combi Unit 2071 (cod articol 2541) Prin acţiunea lor antibacterială, cartuşele evaporatoare inhibă formarea germenilor în apa umidificatoarelor asigurând un aer curat, purificat. Înlocuirea cu regularitate a filtrelor asigură ..
  Lei: 148.00
 • Dezumidificator Boneco D7064
  Noul aparat pentru dezumidificarea aerului Boneco D7064 are o mare putere de dezumidificare, fiind foarte eficient pentru camerele cu un nivel inalt de umiditate. Aparatul reprezinta o modalitate optima de a proteja si impiedica formarea mucegaiului si coroziunii. Dezumidificator c..
  Lei: 1,143.00
 • Evaporator AOS E2251
  Evaporator AOS E2251 Menținerea aerului curat la un nivel optim de umezeală este vitală pentru sănătate. Pe lîngă beneficiile aduse sănătății păstrează calitatea parchetului și mobilierului din lemn.   Sistemul de umidificare Filtrul antibacterial al sistem..
  Lei: 691.00
 • IAURTIERA - Aparat pentru Iaurt de casa Natural ProBio
  Aparatul de iaurt Vegan Star realizat in Austria este ideal pentru a obtine iaurt de casa, 100% Natural pe care aveti incredere sa-l dati intregii familii.  Este recomandat mai degraba un singur recipient pentru toata cantitatea de iaurt decat mai multe borcanele mici! Intr-un recipient..
  Lei: 230.00