Cartus de demineralizare Boneco

Cartus de demineralizare Boneco

Cod Produs: BOA7531
Disponibilitate:
Pret: Lei: 85.50
Descriere
Cartus de demineralizare Boneco pentru toate umidificatoarele Boneco ultrasonice. Întreţinerea corespunzătoare a umidificatoarelor, conform instrucţiunilor din manualul de utilizare, prelungeşte durata de viaţă a acestora, oferindu-vă posibilitatea să vă bucuraţi de aer de calitate pentru mai mult timp!
-Asigură vapori fără depuneri de calcar.
-Carcasa acoperită cu argint protejează împotriva dezvoltării microbilor pe suprafaţa cartuşului.
-Cartuşul de demineralizare poate fi schimbat cu uşurinţă sau se pot înlocui doar granulele la 2-3 luni sau mai des în zonele cu apă dură.
-Se poate reumple cu granule.
-Este recomandat pentru toate umidificatoarele Boneco şi AIR-O-SWIS cu excepţia modelului U7146.
Pentru schimbarea cartuşului de demineralizare sau schimbarea granulelor urmaţi instrucţiunile din manualul de utilizare a produsului.
Viziunea și misiunea companiei sintetizează cel mai bine portretul sau esența firmei elvețiene BONECO:
”Suntem lider internațional în producția de sisteme premium de tratare a aerului. Sub brandul BONECO se regăsesc o serie de produse exclusive concepute și dezvoltate în Elveția. În calitate de companie tradițională elvețiană, oferim soluții perfecte pentru un aer sănătos care să crească valoarea vieții.” Cu o tradiție inovatoare încă din 1956, firma elvețiană s-a impus în primul rând prin dezvoltarea unor sisteme hibrid de purificare și umidificare a aerului. Alături de produsele exclusive din această gamă, BONECO mai oferă excelență și în următoarele categorii de produse: umidificatoare ultrasonice, evaporatoare, vaporizatoare, purificatoare cu filtre, dezumidificatoare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Etichete:

Produse asemanatoare