COADA SORICELULUI - Retentie de apa, Dureri menstruale

COADA SORICELULUI - Retentie de apa, Dureri menstruale

Cod Produs: SB599
Disponibilitate:
Pret: Lei: 44.00
Descriere
Extractul de coada soricelului ajută în ameliorarea problemelor generate de aparitia si instalarea menopauzei, sterilitate, fiind un progesteron-like natural, ajută în detoxifierea organismului si eliminarea surplusului de lichide, reduce celulita, reglează menstruatia si ameliorează durerile menstruale, se indică în cazuri de incontinentă si diminuarea chisturilor ovariene, protejează pielea fiind indicat în acnee, eczeme, pigmentare, cuperoză, reglează digestia si scaunele alternive (diaree-constipatie) si ameliorează crampele. Retentia de apa este mult ameliorata cu extractul obtinut prin presare la rece din coada soricelului.

Logo BIO EU

Coada soricelului contine ulei volatil care include: azulenă, camfor, alfa si beta pinen, borneol, eugenol, sabinen si limonen, taninuri, flavonoizi, glucide, proteine, principii amare, sitosterol, substante minerale (sodiu, potasiu, calciu, siliciu).
Supliment alimentar obtinut prin presare la rece - 200 ml.
Mod de administrare:
  • Pentru adulti si copii peste 12 ani, se recomandă câte 5 ml de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă
Nu se recomandă copiilor sub 12 ani si femeilor în perioada de sarcină si alăptare. Nu se recomandă persoanelor cu ulcer gastric sau duodenal si calculi biliari. A se agita înainte de folosire. După desigilare, sticla se va păstra la frigider. A nu se depăsi doza zilnică recomandată! Produsul nu contine zahăr, alcool, conservanti sau compusi sintetici.
PRODUCATOR: Walther Schoenenberger Pflanzensaftwerk GmbH & Co. KG, Hutwiesenstrasse 14, D-71106 Magstadt, Germania
 

Etichete:
Etichete: extract

Produse asemanatoare