ANGHINARE, ARMURARIU, SALVIE pt. FICAT Sanatos

ANGHINARE, ARMURARIU, SALVIE pt. FICAT Sanatos

Cod Produs: MC600
Disponibilitate:
Pret: Lei: 89.00Lei: 93.00
Descriere
Extract de plante medicinale pentru tratamentul naturist al ficatului. Concentratul de rădăcină de fructe de armurariu, anghinare, frunze de salvie, papadie și mentă produs de Medicura Germania este un tratament naturist obținut prin presare la rece deosebit de eficient pentru ficat sanatos. Combinația dintre aceste plante medicinale recunoscute pentru efectele terapeutice susține protecția antioxidativă a ficatului și întărirea sistemului imunitar.
 
Ingrediente: apă, distilat din alac 17% Vol., rădăcină de păpădie, fructe de armurariu, anghinare, frunze de salvie și mentă. 500 ml.
 
Mod de administrare: De 2-3 ori pe zi o lingură cu 200 ml apă. Produs recomandat adultilor. Contine alcool (distilatul de alac).
 
A se păstra la rece, în loc întunecos. Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 
Concentratul este obținut prin presare la rece din plante medicinale cu eficiență dovedită în susținerea funcției hepatice:
 
Rădăcina de păpădie poate acționa ca laxativ, îmbunătățește digestia și ajută la îmbunătățirea funcției hepatice și a vezicii biliare. Un articol amplu despre >> papadie este disponibil in site-ul nostru aici <<
 
Fructele de armurariu protejeză ficatul de acțiunea distructivă a toxinelor și alcoolului, susține regenerarea țesutului hepatic, scade nivelul colesterolului în sânge, acționează ca un puternic detoxifiant, este un bun adjuvant în cazurile de dischinezie biliară, migrene, urticarie, psoriazis. Cititi aici mai multe informatii despre >> beneficiile aduse de armurariu asupra sanatatii ficatului <<.
 
Anghinarea protejează sistemul digestiv, protejează ficatul și îmbunătățește semnificativ activitatea bilei, ameliorează efectele negative ale consumului de alcool, tratează halena, reduce nivelul colesterolului, stabilizează glicemia și tensiunea arterială, întărește sistemul imunitar, previne și ajută în tratamentul anemiei, contribuie la protecția antioxidativă a celulelor datorită cantității mari de antioxidanți. Mai multe informatii despre >> beneficiile aduse de anghinare puteti citi aici<<.
 
Salvia aduce numeroase beneficii sănătății: ameliorează tulburările digestive, gazele, diareea, îmbunătățește memoria, este un atibiotic natural, antifungic și antiviral, reduce spasmele musculare și previne transpirația excesivă, tratează halena, calmează durerile în gât, laringita și amigdalita. Despre salvie puteti citi si in >> acest articol <<.
 
Menta este recunoscută pentru beneficiile aduse sistemului digestiv, respirator, ficatului și căilor biliare, având efect puternic asupra sistemului nervos. Menta stimulează secreția și eliminarea sucului biliar facilitând astfel digestia grăsimilor, detoxifică organismul, înlătură tulburările intestinale, tratează diareea, meteorismul, crampele intestinale, dezinfectează și previne infecțiile tractului digestiv, îmbunătățește circulația sanguină, previne infecțiile respiratorii, tratează răceala, este un foarte bun tonic nervos, tratează oboseala cronică, calmează durerile de cap, ameliorează durerile musculare și articulare, cele de reumatism și artroză. Menta: proprietati si beneficii >> cititi mai multe in acest articol <<
 
Medicura GermaniaFabricat in Germania de Medicura Naturprodukte AG
www.medicura.de
Etichete:

Produse asemanatoare