Praf de copt, Amidon si Drojdie BIO

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Amidon BIO din Cartofi proveniti din agricultura ECO 350 gr
  Amidonul BIO este extras din cartofi crescuti ecologic, fara pesticide. Produs 100% vegetal. Amidonul din cartofi eco este folosit pentru a da consistenta sosurilor, cremelor, dressingurilor. Este ideal pentru deserturi si orice fel de mancaruri. Produs 100% vegetal, pudra de amidon de cartofi se..
  Lei: 17.30
 • Amidon BIO din Tapioca pudra 300 gr
  Amidonul de tapioca este un aliment natural, extras din planta bio de tapioca. Amidonul din tapioca este ideal pentru deserturi si orice fel de mancaruri. Produs 100% vegetal, pudra de tapioca se folosește pentru îngroșarea supelor, a sosurilor, a cremelor, a jeleurilor, a gemurilor sau a dulcețu..
  Lei: 9.50
 • Bicarbonat de sodiu 200G
  Ingrediente: bicarbonat de sodiu. Conținut: 200 gr Origine: UE (Germania) A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumină și căldură. ..
  Lei: 11.80
 • Drojdie Bio Fara Gluten pt 500 gr faina 9 gr
  Drojdie fără gluten pentru persoane cu alergii sau care urmează o alimentație specială. Ingrediente: drojdie uscată bio. Plic 9 gr pt 500 gr făină. Bio = din culturi certificate ecologic. VEGAN. FĂRĂ GLUTEN. BIO. NU CONȚINE AROME ARTIFICIALE, POTENȚATORI DE GUST. FĂRĂ LACTOZĂ. Valor..
  Lei: 4.30
 • DROJDIE Fara Gluten 6 plicuri x 7gr
  (STOC EPUIZAT TEMPORAR)  Drojdia Werz nu este produsă din cereale și astfel nu conține gluten. Poate înlocui drojdia obișnuită în orice prăjituri sau aluaturi. Ingrediente: drojdie fără gluten. Mod de utilizare: un plic pentru 500-600 g făină.   A se consuma de pre..
  Lei: 12.80
 • Faina de GUAR BIO 125 gr
  Făină Bio din semințe de guar, preț 125 gr. Făina de guar nu are gluten și este un produs natural folosit pentru a conferi densitate, consistență, îngroșare. Este adeseori folosită a înlocui glutenul din grau in produsele de patiserie fara gluten. Rețetele de înghețată de casă pot fi de asem..
  Lei: 24.60
 • Maia de Secara BIO 150 gr
  Maia speciala pentru faina de secara. Obtinem paine de secara cu maia speciala BioVegan. Ingrediente: secară (apă, secară macinată bio, culturi starter), acid lactic, oțet de vinars BIO. Din culturi certificate ecologic Informații despre alergeni: poate conține urme de susan, migdale, muștar ..
  Lei: 9.90
 • Praf de Copt BIO Fara Fosfati 175 gr
  Coacere ca pe vremea bunicii cu praf de copt ce contine aproape un sfert piatra de vin! Origine: UE (Germania) Praful de copt fara fosfati este sanatos pentru intreaga familie, inclusiv pentru pregatirea alimentelor la cuptor pentru copii! Praful de copt cu piatra de vin este un praf d..
  Lei: 13.80
 • Praf de COPT Bio Fara Fosfati si Fara Gluten 150gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Praf de copt bio fără fosfați și fără gluten. Preț pentru 150 gr.  Ingrediente: piatră de vin, amidon ecologic din porumb, carbonat de sodiu (Natron).   Recomandări de utilizare: pentru 500 g făină se folosesc 20 g praf de copt, bine amestecat în..
  Lei: 18.37
 • Praf de Copt BIO Fara Gluten cu Piatra de Vin 17 gr
  Praf de copt fără gluten pentru persoane cu alergii sau care au boala celiacă. Praf de copt pentru coacere și gust ca pe vremea bunicii! Praful de copt cu piatră de vin este un praf de copt ecologic. Piatra de vin provine din procesul de fermentare a vinului. Acesta dă aluatului o structură ..
  Lei: 1.50