Gemuri & Dulceturi

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Crema de CASTANE BIO cu Vanilie autentica 380 g
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Crema de CASTANE BIO cu Vanilie autentica 380 g. Crema de castane nu are deloc zahar adaugat! Ingrediente: castane BIO (57%), apă, suc de struguri concentrat BIO, vanilie BIO (0,03%). BIO = din culturi certificate ecologic. Crema de castane este ideala pentru clatite si pr..
  Lei: 34.30
 • Crema dulce de CASTANE Bio (produs autentic din Franta!) 380 gr
  Crema dulce de Castane Bio este un produs autentic din Franta, mai precis sud-vestul Frantei in Andiran! Ingrediente: castane bio 46%, apă, zahăr din trestie de zahăr bio, vanilie bio. Ingrediente ce provin din culturi certificate ecologic. Valori nutriționale medii pentru 100g: Ener..
  Lei: 33.50
 • Curmale BIO crema (ca un gem fara zahar adaugat) 220 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Curmale BIO crema (ca un gem fara zahar adaugat) 220 gr. Gemurile si dulceturile pot fi fierte si cu zahar adaugat. Alegeti cremele de fructe! Produs Vegan! Vitalitatea soarelui. Dr. Abouleishs Sekem a avut inițiativa de a transforma 2.500 de hectare din pustietatea Egiptu..
  Lei: 27.92
 • Gem Bio de AFINE indulcit natural doar cu AGAVE 250gr
  Gem de afine bio 250 g 70% fructe, îndulcit exclusiv cu sirop de agave! Nu are zahar adaugat si de aceea are mult mai putine calorii decat dulceturile si gemurile standard! Produs 100% natural, vegan, preparat cu grijă din fructe de cea mai bună calitate, culese la maturitate pentru a p..
  Lei: 14.60
 • Gem Bio de Aronia cu Sirop de Agave (cu putine calorii) 200 gr
  Gem bio de fructe aronia îndulcit cu sirop de agave, fara zahar adaugat. Are numai 177 calorii la 100 gr in conditiile in care gemurile si dulceturile standard au peste 500 calorii la 100 gr.  Ingrediente: suc de aronia bio 65%, sirop de agave bio, suc concentrat de lămâie bio, agen..
  Lei: 19.00
 • Gem Bio de CAPSUNI si RUBARBA indulcit cu Agave 250gr
  Gem de capsuni si rubarba 250 g cu 70% fructe, îndulcit exclusiv cu sirop de agave! Nu are zahar adaugat si de aceea are mult mai putine calorii decat dulceturile si gemurile standard! Produs VEGAN, preparat din ingrediente de cea mai bună calitate, 100% BIO, fără adaos de conservanți, ..
  Lei: 14.60
 • Gem Bio de CATINA cu mere si scortisoara 225 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Gem bio de catina cu putine calorii (de 2 ori mai putine calorii decat un gem obisnuit de fructe), cu fructe de catina si mere atent selecționate, provenite din culturi certificate ecologic, fără adaos de conservanți, coloranți sau potențatori de aromă. Ingre..
  Lei: 19.00
 • Gem Bio de CATINA cu putine calorii 250gr
  Catina fructe bio in format practic de gem, usor de consumat zilnic. Portia de vitamine la micul dejun sau la orice gustare! Gem bio de catina cu putine calorii, cu 70% fructe de catina atent selecționate, provenite din culturi certificate ecologic, fără adaos de conservanți, coloranți sau p..
  Lei: 14.60
 • Gem Bio de COACAZE NEGRE indulcit cu AGAVE 250gr
  Gem BIO de coacaze negre fara zahar adaugat, ce contine 70% fructe, îndulcit exclusiv cu sirop de agave! Nu are zahar adaugat si de aceea are mult mai putine calorii decat dulceturile si gemurile standard!  Ingrediente: coacăze negre 70%, sirop de agave, gelifiant: pectină din ..
  Lei: 14.60
 • Gem BIO de GHIMBIR (The Ginger Party) 240 gr
  Gem BIO cu mult ghimbir (peste 67%), un deliciu pentru micul dvs dejun sau pentru deserturile de casa. Ingrediente: ghimbir BIO 67%, zahăr BIO. Ingrediente provenite din culturi certificate ecologic. Conținut: 240g Valori nutriționale medii/ 100 g Valoare energetică: 1272kJ/3..
  Lei: 17.30
 • Gem Bio de ZMEURA, PIERSICI, MARACUJA 250gr
  Gem de zmeură, piersici si aracuja BIO 250 g 70% fructe, îndulcit exclusiv cu sirop de agave!  70% fructe, îndulcit exclusiv cu sirop de agave! Nu are zahar adaugat si de aceea are mult mai putine calorii decat dulceturile si gemurile standard! Produs 100% natural, vegan, preparat ..
  Lei: 16.80
 • Gem de Afine fara zahar adaugat (cu putine calorii!) 200 gr
  Gemul de afine are 70% conținut de fructe! Are foarte putine calorii (numai 130 calorii per 100 gr), de circa 4 ori mai putin decat un gem cu zahar. Nu conține zahăr, ci doar xilitol (un tip de zahar tot natural care se gaseste si in prune)! Este ideal pentru mic dejun, clatite, deserturi, pe..
  Lei: 21.20