SLABIRE RAPIDA cu Konjac: Paste, Orez, Taitei Non Calorici

Slim Paste®, Slim Taitei® si Slim Orez® ne ajuta sa slabim rapid si eficient. Nu au deloc carbohidrați rafinati, deloc grasimi si ne dau senzatia de plin pana la 4 ore. Produsele SLIM UK sunt NUMĂRUL 1 în Marea Britanie și Irlanda și sunt comercializate de proDietaBio.ro în România. Sunt desemnate produsul anului 2013 si de atunci au un succes impresionant printre persoanele aflate la dieta! Combinati-le cu legume, sosuri rosii sau albe dietetice!

Paste dietetice cu putine calorii

Cum anume ajută la slăbire? Pastele obișnuite din grâu sau orez conțin în medie 70 % carbohidrați si implicit foarte multe calorii, în timp ce pastele Slim au 0 gr carbohidrați si sub 9 calorii. Gama de produse Slim este 100% NATURALĂ. Gustul pastelor și orezului Slim este unul neutru care preia instant gustul sosului sau legumelor cu care le amestecați. Prin urmare, pe cât de gustos este sosul, pe atât de gustoase vor fi și pastele sau orezul Slim din konjac.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Konjac Taitei DIETETICI BIO cu numai 9 calorii!
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Tăiteii dietetici de konjac BIO au numai 9 calorii la 100 gr (față de 350 calorii cât au cei standard din grâu sau orez). Prezintă dublu avantaj în curele de slăbire: puține calorii și senzația rapidă de plin, nu ne mai este foame timp îndelungat. Produsul este ambala..
  Lei: 9.50
 • OREZ DIETETIC BIO cu numai 9 calorii!
  (Stoc EPUIZAT Temporar) OREZ dietetic certificat BIO, produs in Marea Britanie, gata de gătit. Știți să gătiți orez? Atunci stiți sa gătiți și orez de konjac pentru că diferența este nu în modul de gătire (nici prea mult în gust) ci în CALORII!! Orezul de konjac are numai 9 calorii la 1..
  Lei: 9.50
 • Paste DIETETICE gata in 2 minute. PENNE BIO cu numai 9 calorii!
  (Stoc epuizat temporar) Paste dietetice penne gata de gătit în numai 2 minute. Paste din konjac (glucomannan) BIO, fără carbohidrați potrivite pentru persoanele care doresc să slăbească și pentru diabetici. 9 calorii per 100 gr. Un pachet are 270 gr. Fără gluten. Vegan. Alimentele din k..
  Lei: 9.50
 • Paste DIETETICE gata in 3 minute. TAGLIATELLE 9 calorii!
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Paste dietetice tagliatelle gata de gătit în numai 3 minute. Au Certificatul European BIO pentru că sunt 100% Naturale și ECO, realizate în UE: Germania. Paste din făină de ovăz și konjac natural fără carbohidrați potrivite pentru persoanele care doresc să slăbea..
  Lei: 14.00
 • Paste Dietetice SPAGHETE BIO 14 calorii
  Paste dietetice spaghete BIO, gata de gătit în numai 1 minut cu numai 14 calorii per 100 gr fata de 340 cat au pastele standard din grau. Paste de dieta de calitate premium. Origine BIO: Japonia, Produs in Germania. Trebuie gătite 1 minut în apă fierbinte și apoi continuați să urmați rețeta ..
  Lei: 24.00
 • Paste Dietetice Tagliatelle Shirataki Konjac BIO 14 calorii
  Paste dietetice Tagliatelle BIO, gata de gătit în numai 1 minut cu numai 14 calorii per 100 gr fata de 340 cat au pastele standard din grau. Paste de dieta de calitate premium. Origine BIO: Japonia, Produs in Germania. Trebuie gătite 1 minut în apă fierbinte și apoi continuați să urmați..
  Lei: 24.00
 • Pranz sau Cina gata INSTANT: SLIM PASTA Mediteraneene 48 calorii
  (Stoc epuizat temporar) Prânz la birou sau cina dietetică gata instant! Pachetul conține paste dietetice konjac + sos medieteranean de legume pentru o masă în stil italian cu numai 48 calorii/100 gr (față de 400 calorii/100 gr cât are de obicei echivalentul acestei mese dar cu ingrediente paste d..
  Lei: 19.90
 • PROBIOTIC: Suc pur de legume BIO fermentat cu L+
  Sucurile probiotice sunt esentiale pentru sistemul imunitar si pentru metabolismul activ. Știm cu toții că probioticele naturale înseamnă un sistem imunitar sănătos. Societatea occidentală a realizat faptul că nu medicamentele de sinteza in laborator sunt cei care ne țin sănătoși ci alimentele na..
  Lei: 15.40
 • Rapid! BULGUR cu legume gata in 10 minute 150 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Bulgur cu legume in stil marocan usor de pregatit. Nu trebuie sa studiati retete complicate si nici sa stai mult in fata aragazului. Doar fierbeti alaturi de apa 8-10 minute si masa dvs sanatoasa cu ingrediente naturale si BIO este gata! Are numai 100 calorii per 100 g..
  Lei: 14.20
 • Rapid! CUS CUS Ginger & Lemongrass gata in 7 minute 68 gr
  Cușcuș cu ghimbir revigorant și citronelă. Mancare rapida si naturala, ideala pentru birou, pentru acasă și pentru călătorii. Nu trebuie sa studiati retete complicate si nici sa stai mult in fata aragazului. Are numai 86 calorii per 100 gr produs. Sfatul nostru daca tineti cura de slabire est..
  Lei: 7.50
 • Rapid! CUS CUS Oriental gata preparat. 7 minute 68 gr
  Cușcuș cu gust autentic oriental, integral natural. Mancare rapida si naturala, gata preparata, ideala pentru birou, pentru acasă și pentru călătorii. Nu trebuie sa studiati retete complicate si nici sa stai mult in fata aragazului. Are numai 86 calorii per 100 gr produs. Sfatul nostru daca t..
  Lei: 8.60
 • Rapid! CUS CUS pentru salata gata in 6 minute 680 gr
  Cușcuș special pentru salata pentru ca are legume si verdeturi delicioase, perfect asezonate. Mancare rapida si naturala, ideala pentru birou, pentru acasă și pentru călătorii.  Sfatul nostru daca tineti cura de slabire este sa amestecati acest preparat cu orez dietetic Slim UK pentru as..
  Lei: 14.20