LAPTE, Smantana si Sosuri Vegetariene BIO

Avantajul major al laptelui vegetal în fața celui de origine animală este acela că nu conține colesterol și grăsimi saturate.
Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Apa de COCOS 100% Bio 250ml
  Apa de cocos bio 100% este obtinuta exclusiv din nuci de cocos eco, pret cutie 250 ml. Apa de cocos este ideală și pentru dietă sau diabetici căci are numai 24 calorii/100gr. Apa de cocos este o băutură gustoasă, naturală, izotonică, preparată numai din fructe de cocos coapte și sănătoase direct ..
  Lei: 6.80
 • Apa de COCOS 100% Bio 250ml OneNature
  Apa de cocos bio 100% este îmbuteliată direct din nuci de cocos coapte. Este gata de băut. Nu a fost congelată, nu este din concentrat! Nuca de cocos ecologică pentru apa de nuca de cocos ONE NATURE provine dintr-un proiect separat de cultivare din Indonezia. Origine: Indonezia. Ambalat in German..
  Lei: 6.80
 • Crema de Nuca de Cocos 100% BIO 200 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Cum vreți să îi spuneți: cremă sau unt de nucă de cocos? Putem să îi spunem pur și simplu 100% nucă de cocos! Spre deosebire de untul de cocos, crema pura de cocos are mai putine calorii, mai multe proteine si fibre dietetice. Pentru crema de cocos solidă sunt folosit..
  Lei: 16.90
 • Ferment probiotic pentru obtinere IAURT Natural 3 plicuri x 5gr
  Ferment bio cu probiotice pentru prepararea iaurtului natural. Conținut: 3 plicuri x 5 g (15 g). Producător: Metafood, Germania. Vezi modul de preparare, instructiuni de utilizare. Iaurtul de casă poate fi preparat foarte ușor folosind doar lapte proaspăt şi ferment bio cu probiotice. I..
  Lei: 41.00
 • Ferment probiotic pentru obtinere KEFIR Natural 3 plicuri x 5gr
  Ferment bio cu probiotice pentru prepararea kefirului de casa natural. Conținut: 3 plicuri x 5 g (15 g). Vezi modul de preparare, instructiuni de utilizare. Kefir-ul de casă poate fi preparat foarte ușor folosind doar lapte proaspăt şi ferment bio cu probiotice. Kefirul natural este ide..
  Lei: 41.00
 • Lapte Bio COCOS cu Migdale EcoMil neindulcit 1L
  Lapte Bio COCOS cu Migdale neindulcit 1L, produs EcoMil Spania. Ingrediente: apă, lapte de cocos BIO (5%), migdale BIO (2,5%), aromă naturală de cocos BIO, sare de mare, agent de îngroșare: făină de fasole roșie BIO. BIO = din culturi certificate ecologic   Valori nu..
  Lei: 16.80
 • Lapte Bio COCOS EcoMil indulcit cu Agave 1L
  Laptele de cocos este delicios, natural, ecologic, sănătos, fara lactoza, fara gluten. Este indulcit natural cu sirop de agave.   INGREDIENTE: apă, lapte de cocos bio 8,5%, sirop de agave bio, amidon din tapioca bio, aromă naturală de cocos bio, sare de mare. BIO = ingrediente di..
  Lei: 14.80
 • Lapte Bio COCOS EcoMil neindulcit 1L
  Lapte de cocos delicios fara zahar adaugat, bio, natural, ecologic, sănătos, fara lactoza, fara gluten. INGREDIENTE: apă, lapte de cocos bio 8,5%, amidon din tapioca bio, aromă naturală de cocos bio, sare de mare. BIO = ingrediente din culturi ecologice. CONȚINUT: 1 litru.   ..
  Lei: 14.20
 • Lapte Bio COCOS EcoMil neindulcit cu Calciu 1L
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Lapte de cocos delicios cu Calciu fara zahar adaugat, bio, natural, ecologic, sănătos, fara lactoza, fara gluten. INGREDIENTE: apă, lapte de cocos bio 8,5%, amidon din tapioca bio, alge marine: Lithothamnium calcareum, citrat de calciu, aromă naturală de cocos bio, s..
  Lei: 18.00
 • Lapte Bio COCOS. Premium: 60% pulpa cocos. 200 ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Laptele de cocos MorgenLand Germania are un gust pur. Are 60% continut de cocos (este dens) natural, ecologic, sănătos, fara lactoza, fara gluten. Lapte de cocos ecologic, din miez de nucă de cocos presat.   INGREDIENTE: extract din nucă de coc..
  Lei: 9.90
 • Lapte Bio COCOS. Premium: 60% pulpa cocos. 400 ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Laptele de cocos MorgenLand Germania are un gust pur, pret cutie 400 ml. Are 60% continut de cocos (este dens) natural, ecologic, sănătos, fara lactoza, fara gluten. Lapte de cocos ecologic, din miez de nucă de cocos presat. Nu are colesterol!   ..
  Lei: 16.00
 • Lapte BIO de Alune de Padure fara zahar 1L
  Laptele din alune de padure fara zahar adaugat este un deliciu natural, vegetarian, fara colesterol. Alunele de padure au proprietati nutritive valoroase si un gust delicios. Laptele de alune de padure este ideal si la dieta caci are putine calorii, numai 34 la 100 ml. Bautura vegetala d..
  Lei: 16.80