Migdale in COSMETICE

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Balsam pentru par 100% Natural cu Uleiuri Esentiale
  Balsamul pentru păr Argital 100% din plante este un produs nou, din ingrediente totalmente naturale care fac părul uşor de pieptănat şi moale fără a-l încărca. Uleiurile esenţiale pure de jojoba, migdale dulci şi măsline hrănesc părul şi îl fac moale şi foarte uşor de pieptănat. Proteinele din ge..
  Lei: 40.50
 • Crema de Fata cu Trandafiri Argital 50 ml
  Cu ulei de migdale dulci si ulei esential de trandafiri. Crema de trandafiri Argital se poate folosi dimineata si seara, fiind recomandată pentru toate tipurile de ten dar in mod deosebit pentru ten sensibil, delicat, solicitat, obosit, uscat sau cu riduri. Crema de trandafiri de la Argi..
  Lei: 81.90
 • Masca pentru fata tip Scrub Argital Italia 250ml
  Argital Scrub este o masca pentru fata naturala cu ulei de migdale dulci care are capacitatea de a reînnoi eficient dar cu multă delicateţe epiderma feţei. Acţiunea măştii se datorează gelului de argilă verde şi irisului. Uleiul pur de migdale dulci are proprietati benefice pentru ten, h..
  Lei: 31.80
 • Ulei de Migdale Dulci BIO Alimentar & Estetic 250 ml
  Ulei bio de migdale dulci obtinut prin presare la rece din migdale provenite din agricultura ecologica. Uleiul de migdale este obţinut prin presare mecanică a migdalelor (Prunus amygdalus, Amygdalus communis). Este deosebit de bogat în acid oleic, care constituie, în medie, 70% din compoziţia de ..
  Lei: 73.00
 • Ulei de Migdale Dulci BIO pentru salate nutritive 100 ml
  Ulei bio de migdale dulci obtinut prin presare la rece din migdale provenite din agricultura ecologica. Uleiul de migdale este obţinut prin presare mecanică a migdalelor (Prunus amygdalus Dulcis). Este deosebit de bogat în acid oleic, care constituie, în medie, 70% din compoziţia de acizi graşi e..
  Lei: 27.70