Crema de Fata cu Trandafiri Argital 50 ml

Crema de Fata cu Trandafiri Argital 50 ml

Cod Produs: AG3037
Disponibilitate:
Pret: Lei: 81.90
Descriere

Cu ulei de migdale dulci si ulei esential de trandafiriCrema de trandafiri Argital se poate folosi dimineata si seara, fiind recomandată pentru toate tipurile de ten dar in mod deosebit pentru ten sensibil, delicat, solicitat, obosit, uscat sau cu riduri.

Crema de trandafiri de la Argital are un parfum inconfundabil datorita uleiului esenţial pur de trandafiri şi aduce pielii o notă de frumuseţe, armonie şi dragoste. Crema de trandafiri Argital conţine atât ulei esenţial pur de trandafiri, extrem de preţios* cât şi ingrediente active bogate şi extract din petale organice de trandafiri. *6000 kg petale de trandafiri sunt folosite pentru a obţine 1 kg de ulei esenţial pur de trandafiri.

Uleiul esenţial pur de trandafiri exercită o acţiune echilibrantă asupra tenului, pe când taninul conţinut de petalele organice de trandafiri exercită o acţiune tonică delicată.

Extractul de nalbă (Demeter) este bogat în mucilagii şi exercită o acţiune hidratantă, extractul de melisa (Demeter) relaxează pielea iar extractul de panselute exercită o acţiune echilibrantă.

Uleiurile pure de migdale dulci şi jojoba hrănesc şi protejează pielea, aducând cu ele efectul benefic al căldurii soarelui. Uleiul din seminţe de limba mielului este bogat în acizi graşi nesaturaţi, ca acidul gamma linoleic, considerat esenţial pentru sănătatea pielii. Acest ulei hrăneşte şi protejează pielea de radicalii liberi, una din principalele cauze ale îmbătrânirii premature şi formării ridurilor. Dioxidul de siliciu coloidal prezent în argila verde exercită asupra pielii un efect anti îmbătrânire îmbunătăţind elasticitatea şi în acelaşi timp tonificând, gratie numeroaselor oligoelemente conţinute. 

Ingrediente: apă, ulei de migdale dulci, glicerină, potassium palmitoyl/hydrolized wheat protein glyceryl stearate/cetearyl alcohol, cetyl alcohol, alcool, ulei de seminţe de limba mielului*, ulei de jojoba, ulei de trandafiri de mai*, extract de nalbă sălbatică, extract de panseluţe, extract de roiniţă, Solum Fullonum, extract de smirnă, extract de dracilă, gumă de xantan, acid lactic. *compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: cynnamil alcohol, citronellol, geraniol, isoeugenol, linalool.

Produse asemanatoare