Migdale: LAPTE

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Faina de MIGDALE Bio 120 gr
  Faina de migdale bio este bogata in proprietati nutritive valoroase si aduce beneficii pentru sanatate. Faina fara gluten. Migdalele sunt foarte bogate in proteine. Faina de migdale este ideala si pentru rețeta de macarons de casa ori rețete vegan. Vă prezentăm mai jos și câteva rețete cu făină d..
  Lei: 24.80
 • Lapte BIO de MIGDALE 1L
  Lapte vegetal, băutură organică din migdale cutie de 1 L. Beneficii esentiale aduse de acest tip de bautura naturala: este fără gluten, 100% vegetală, are conținut redus de sare si nu are deloc colesterol. Este ideală pentru băut sau adaos la cereale si alternativa perfectă la produse lactate sau..
  Lei: 19.80
 • Lapte BIO de Migdale Clasic 1L
  Lapte de migdale BIO fara gluten, fara lactoza. Are numai 34 calorii per 100 ml. Cerealele integrale de dimineata vor fi combinate cu lapte de cereale (orz, orez, hrisca, ovaz, quinoa, soia) sau lapte de migdale. Combinatia este mult mai sanatoasa si de multe ori mai savuroasa! Va recomandam..
  Lei: 11.80
 • Lapte Bio de Migdale cu Cacao si Agave, fara zahar 1L
  Un gust delicios, lapte tip ciocolata lichida cu putine calorii, fara zahar, fara gluten, fara lactoza. Lapte bio din migdale cu ciocolata - produs vegetarian, vegan, de post, bogat in vitaminele A, B12 si vitamina D. Poate fi oferit si copiilor datorita gustului delicios. Laptele de migdale nu a..
  Lei: 14.50
 • Lapte BIO de Migdale cu CALCIU 1L
  Lapte de migdale BIO imbogatit cu calciu si indulcit cu sirop de agave. Are numai 46 calorii per 100 ml. Cerealele integrale de dimineata vor fi combinate cu lapte de cereale (orz, orez, hrisca, ovaz, quinoa, soia) sau lapte de migdale. Combinatia este mult mai sanatoasa si de multe ori mai ..
  Lei: 17.20
 • Lapte BIO de Migdale cu Vanilie si Agave 1L
  Lapte de migdale BIO cu vanilie indulcit cu sirop de agave. Are numai 53 calorii per 100 ml. Migdalele si laptele de migdale sunt recomandate la unison de catre nutritionisti! Cerealele de dimineata nu trebuie combinate cu lapte de vaca (lapte de origine animala in general). Nutritionistii ne ate..
  Lei: 13.32
 • Lapte BIO de Migdale fara lactoza indulcit cu Agave 1L
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Laptele de migdale este un substitut natural pentru laptele de vaca. Poate fi folosit ca atare dar si la gatit sau copt. Este o alternativa sanatoasa pentru cei cu intoleranta la lactoza sau cu alergii la produsele din soia. Are si o textura bogata si cremoasa cu un indice..
  Lei: 14.90
 • Lapte BIO de Migdale fara lactoza indulcit cu Agave 200 ml
  Cutia de 200 ml lapte de migdale. Laptele de migdale este un substitut natural pentru laptele de vaca. Poate fi folosit ca atare dar si la gatit sau copt. Este o alternativa sanatoasa pentru cei cu intoleranta la lactoza sau cu alergii la produsele din soia. Are si o textura bogata si cremoasa cu..
  Lei: 5.70
 • Lapte BIO de Migdale Natur Neindulcit Fara Zaharuri 1L
  Lapte BIO de migdale neindulcit, fara zaharuri. Acesta este un produs Organic 100% fara nici un fel de aditivi. Laptele de migdale poate fi un substitut natural pentru laptele de vaca. Il putem folosi ca atare, alaturi de cereale dar si la gatit sau copt. Este o alternativa sanatoasa pentru cei c..
  Lei: 14.60
 • Lapte BIO de Migdale Neindulcit Fara Zaharuri cu CALCIU 1L
  Lapte BIO de migdale neindulcit fara zaharuri cu CALCIU 1L. Laptele de migdale poate fi un substitut natural pentru laptele de vaca. Il putem folosi ca atare dar si la gatit sau copt. Este o alternativa sanatoasa pentru cei cu intoleranta la lactoza sau cu alergii la produsele din soia. Are o tex..
  Lei: 19.00
 • Lapte BIO de Migdale Pudra 400 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Laptele de migdale pudra este foarte usor de transportat si poate fi consumat intr-un timp mai indelungat decat cel lichid. Mod de preparare: Dizolvați 2 până la 3 linguri din conținut într-un pahar de apă caldă sau rece, depinzând de gust. Ori 13 g de pulbere în 100g de a..
  Lei: 75.00
 • Lapte BIO de Orez cu Migdale 1L
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Lapte vegetal, băutură organică din orez și migdale. Beneficii esentiale aduse de acest tip de bautura naturala: este fără gluten, 100% vegetală, are conținut redus de sare si nu are deloc colesterol. Este ideală pentru băut sau adaos la cereale si alternativa perfect..
  Lei: 13.10