Migdale INTREGI si Samburi de CAISE

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
  • Migdale BIO crude Decojite jumatati 100gr
    Migdale Bio crude decojite jumatati 100 gr. Migdalele fara coaja sunt ideale si pentru a pregati lapte de migdale bio autentic, de casa. Produsul nu conține organisme  modificate genetic și nu este iradiat. Jumătăți de migdale decojite provenite din culturi certificate ecologic. Migdalele r..
    Lei: 22.90
  • Gustare naturala: nuci, migdale, alune, caju, stafide 100 gr
    Pentru gustarea dintre mese, alegeti natural, caci fructele deshidratate si cele oleaginoase aduc multe vitamine, fibre si minerale. Nu uitati, nu toate caloriile sunt la fel! 100 de calorii din migdale, srafide si nuci caju nu sunt la fel precum 100 de calorii din covrigi, biscuiti sau produse d..
    Lei: 9.50
  • Gustare naturala: nuci, migdale, alune, caju, stafide 70 gr
    (Stoc EPUIZAT Temporar) Pentru gustarea dintre mese, alegeti natural, caci fructele deshidratate si cele oleaginoase aduc multe vitamine, fibre si minerale. Nu uitati, nu toate caloriile sunt la fel! 100 de calorii din migdale, srafide si nuci caju nu sunt la fel precum 100 de calorii din covrigi..
    Lei: 8.30
  • Migdale albe BIO fara coaja 100 gr
    (Stoc EPUIZAT Temporar) Migdalele albe pot fi consumate ca atare sau macinate fin pentru a obtine pudra, faina fina de migdale. Migdalele bio curățate cu grijă sunt un ingredient apreciat în prăjituri, fiind materia primă de bază pentru faina de migdale si macarons, pentru deliciosul lapte de mig..
    Lei: 20.50
  • Migdale BIO FULGI pt Decor si Musli 100 gr
    Orice desert de casa poate fi decorat cu fulgi de migdale. Arata frumos, acopera imperfectiunile glazurii si sunt naturali, ideali atat pentru copii cat si pentru adulti. Beneficiile nutritive ale fulgilor de migdale sunt net superioare altor decoruri. Fulgii de migdale pot fi adaugati si in cere..
    Lei: 21.60
  • Migdale BIO Naturale 12-14MM 100 gr
    Migdale certificate eco, bio. 12-14MM. Delicioase şi hrănitoare, migdalele sunt gustarea perfectă. Bogate în nutrienţi sănătoşi, migdalele stimulează imunitatea, protejând totodata inima şi creierul. Migdalele sunt bogate în vitamina E, vitamine din complexul B, acizi graşi Omega 6, magneziu, pot..
    Lei: 13.50
  • Migdale Gigant BIO Prajite 100 gr
    Migdale gigant certificate eco, bio. Delicioase şi hrănitoare, migdalele prajite sunt gustarea perfectă. Migdalele sunt bogate în vitamina E, vitamine din complexul B, acizi graşi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine  şi fibre. In..
    Lei: 13.90
  • Samburi de caise 50gr
    Sâmburii de caise reprezintă miezul extras din seminţele de caisă. Specialiştii folosesc aceşti sâmburi pentru a fabrica ulei de caise sau alte produse medicamentoase. Sâmburii de caisă au un conținut bogat în vitamina A, C, vitamine din complexul B şi cel mai important sâmburele de caisă ..
    Lei: 4.90