Cura de Vitaminizare cu Polen Crud si Catina

Cura de detoxifiere, vitaminizare si sustinere a sistemului imunitar cu Catina + Miere cu Propolis.

Pentru o cura de vitaminizare si detoxifiere cu numeroase beneficii asupra sanatatii va recomandam (pentru adulti) astfel:

30 gr polen crud dizolvat in 50 ml suc de catina amestecat cu 1 lingurita miere de albine cu tinctura de propolis.

Amestecul are un gust bun, numeroase vitamine, minerale si enzime. Aceasta cura va sustine sistemul imunitar datorita proprietatilor antibiotice din propolis, enzimelor, vitaminelor si mineralelor din polen, catina si miere.

O cutie de polen crud poliflor are 180 gr (suficient pentru cura de 6 zile), sucul de catina are 330 ml (de asemeni suficient pentru cura de 6 zile), mierea de albine cu 30% tinctura de propolis are 106 ml.

In functie de gusturile dvs, ingredientele pot fi cumparate cu livrare rapida (1-2 zile lucratoare). Coletele cu valoare pana in 250 lei implica si transport 12.4 lei. Coletele cu valoare peste 250 lei au TRANSPORT GRATUIT. Puteti COMANDA ONLINE (sau ne puteti suna la nr. 0722.264.936).

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Acerola Suc BIO Pur 330 ml
  Acerola este cel mai bogat fruct in vitamina C. Renumita pentru aportul ei de vitamina C naturala, acerola este preferata de toti cei care prefera sa lupte cu racelile de sezon fara medicamente.  Din fructe de acerola recoltate și presate în stare proaspătă. Bogat în vitamina C...
  Lei: 23.40
 • ApiSan Forte mix natural de ingrediente apicole crude 300 gr
  Apisan Forte este un mix natural de ingrediente apicole crude pret borcan 300 gr. Sanatate din produse apicole. INGREDIENTE: Polen, miere, aminoacizi esențiali, vitamine hidrosolubile, liposubile, hormoni, acizi nucleici, enzime și substanțe antioxidante inclusiv beta caroten, vitamina C și vitam..
  Lei: 53.30
 • ApiSan Forte mix natural de ingrediente apicole crude 400 gr
  Apisan Forte este un mix natural de ingrediente apicole crude pret borcan 400 gr. Sanatate din produse apicole. INGREDIENTE: Polen, miere, aminoacizi esențiali, vitamine hidrosolubile, liposubile, hormoni, acizi nucleici, enzime și substanțe antioxidante inclusiv beta caroten, vitamina C și vitam..
  Lei: 65.60
 • CATINA BIO Fructe deshidratate (pt ceai, miere, tincturi) 100gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Catina este fructul cel mai iubit de romani pentru continutul de vitamina C si substante naturale revitalizante. Este recomandata dupa perioade de convalescenta sau pentru vitaminizare. Catina poate fi gasita si sub forma de fructe bio (din culturi certificate ecologic) de..
  Lei: 29.00
 • CATINA Nectar 100% Bio Sandokan 750ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Numai 150 ml de nectar de catina va ofera mai mult de jumatate din necesarul zilnic de Vitamina C! Conținut de fructe de catina bio: 25%. A se agita înainte de consumare! Cătina de la Sandokan Germania este de calitate superioară. Fructului de cătină conține o ga..
  Lei: 22.30
 • CATINA Suc 100% Bio 330ml
  sale
  Sucul de catina ajuta la intarirea sistemului imunitar si va ajuta sa treceti peste raceli mai usor. Cea mai comoda forma de a consuma acasa catina este sub forma de suc natural neindulcit. Produsele pe baza de catina intaresc organismul, imbunatatesc memoria si ajuta la eliminarea stresului..
  Lei: 21.04Lei: 26.30
 • CATINA Suc 100% Bio Sandokan 330ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Suc de catina cu conținut de fructe: 100%. Sucul de catina este vitaminizant si tonifiant, recomandat pentru revigorarea organismului. Ingrediente: suc de cătină BIO. Fructe de catina ce provin din culturi certificate ecologic. A se agita înainte de consumare! Căt..
  Lei: 29.00
 • Miere de MANA Cruda 400 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Mierea de mană cruda este una speciala pentru ca este un produs nu din nectarul florilor, ci de pe frunzele, ramurile și tulpinile copacilor de pădure (brad, pin, molid, stejar sau arțar). Conține de 20 de ori mai multe vitamine și săruri minerale decât mierea culeasă din ..
  Lei: 39.50
 • Polen Crud 100 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Polen crud numit si umed este un produs romanesc, natural, deosebit de bogat in proprietati nutritive valoroase! Polenul crud aduce numeroase beneficii sanatatii si sutine sistemul imunitar. Este bogat in vitamine, minerale, enzime naturale si are proprietati antioxidante...
  Lei: 8.80
 • Tablete bogate in Vit C Naturala din Fructe de Padure si Acerola BIO Hoyer
  Tablete bogate in Vit C Naturala din Fructe de Padure si Acerola BIO Hoyer. 60 bc cu Vitamina C 6.000 mg ( 75% din necesarul zilnic).  itamina C sprijină în mod natural funcționarea sistemului natural. Au un gust bun și sunt ideale pentru copii. 2 tablete conțin 75% din necesaru..
  Lei: 25.90
 • Tablete Echinaceea si Catina 60 bc BIO Hoyer
  Hoyer Echinaceea și cătina, tablete de supt, 60 de Tablete. Sprijină în mod natural funcționarea sistemului natural. Au un gust bun și sunt ideale pentru perioadele reci ale anului. Nu conține arome artificiale, coloranți sau îndulcitori.  Ingrediente: zahăr de trestie bio, dex..
  Lei: 22.77