Faina de MEI 500 gr

Faina de MEI 500 gr

Cod Produs: PRN22280CM
Disponibilitate:
Pret: Lei: 8.80
Descriere
(Stoc EPUIZAT Temporar) Făina de mei este tot mai mult promovată pentru alimentația copiilor mici, dar și a adulților. Nu are gluten în mod natural. Are un gust delicios, similar cu cel de nucă. Făina de mei este deosebit de bogată în complexul de vitamine B. Făina de mei este o sursă bună de tiamină și niacină. Toate aceste vitamine ajuta la transformarea alimentelor în energie și vitalitate. Acestea sunt esențiale pentru a menține pielea sănătoasă și sistemul nervos perfect funcțional, potrivit Harvard Health Publications
Dacă urmați o dietă fără gluten din cauza bolii celiace, a unei alergii la grâu sau a intoleranței la gluten, meiul este un grâu sigur pentru consum. Făina de mei reprezintă o alternativă ușoară și completă la pastele din grâu și produsele de panificație care conțin gluten. Puteți găti orice preparat cu făină de mei.
Conform unui studiu publicat în "Indian Journal of Biochemistry and Biophysics" în februarie 2009, meiul conține cantități semnificative de fenoli. Acești compuși funcționează ca antioxidanți care ajută la prevenirea stresului oxidativ și a leziunilor din organism cauzate de radicalii liberi nocivi. O dietă bogată în antioxidanți poate ajuta la prevenirea bolilor degenerative, cum ar fi bolile de inimă, cancerul, osteoporoza și diabetul zaharat, potrivit unui articol din 2005 al revistei American Journal of Clinical Nutrition.
Adăugarea de făină de mei la dieta dvs. ajută sănătatea. Această făină este o sursă bună de vitamine B care ajută la metabolismul energetic, activitatea enzimatică, reglarea sistemului nervos și producția de celule roșii în sânge. Veți obține mineralele magneziu, potasiu, zinc, cupru și mangan din mei. Potrivit US Office of Dietary Supplements, magneziul este cel mai abundent mineral din corpul nostru și joacă un rol vital în peste 300 de reacții enzimatice în corp. Este, de asemenea, esențial pentru funcționarea adecvată a mușchilor și nervilor.
Ingrediente: făină de mei. 
Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică 1582 kJ / 378 kcal
Grăsimi 4,2 g
din care acizi grași saturați 0,7 g
Carbohidrați 64,0 g
din care zaharuri 0,0 g
Fibre 8,5 g
Proteine 11,2 g
Sare 0,01 mg
Aceste valori depind de fluctuațiile naturale ale calității materiei prime. Imaginea de pe etichetă are titlu informativ.
Etichete:
Etichete: mei, faina

Produse asemanatoare