Sucuri BIO pentru Diversificare, Gradinita & Scoala

Produsele Hollinger Austria https://www.hoellinger-juice.at sunt de cea mai buna calitate, cu ingrediente 100% Naturale. Băuturile răcoritoare Hollinger Austria certificate bio nu conțin arome adăugate, conservanți și coloranti. Multe ore de soare, noptile reci, aerul de la inaltime și umiditatea solului creaza merelor austriece un gust dulce, aciditate echilibrata. In climatul din Styria de Est pomicultura are o tradiție de mai multe decenii. Așa-numitul ApfelLand-Stubenbergsee (Apple Land) oferă o gamă largă de soiuri de mere cu gust incomparabil si care conțin mai mult de 20 de substanțe minerale benefice pentru sanatate. Stim ca zaharul nu aduce nici un fel de beneficii organismului si de aceea trebuie sa cautam produse fara adaos de zahar (din ce in ce mai greu de gasit, din pacate) dar mai ales fara alti indulcitori, fara "nelipsitul" sirop de glucoza-fructoza si alte adaosuri. 

Sucurile Aureli Italia nu sunt din concentrat. Aureli oferă sucuri obtinute din fructe si legume recoltate din câmpuri cultivate ecologic, fără chimicale. De peste 50 de ani se cultiva morcovi organici de catre Aureli in Abruzzo, Fucino Italia. https://www.aurelimario.com

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Ceai Yogi Specialitate de ceai gata preparat 1l
  Yogi CHAI, Specialitate de ceai din mirodenii, gata preparat, 1L. Puneti in cana sau pahar o parte ceai din cutia Yogi si o parte apa, lapte sau suc. Ceai autentic gata preparat dintr-un amestec exotic tradiţional cu scorţişoară, ghimbir, cardamom şi cuişoare. Închideţi ochii, inhalaţi şi l..
  Lei: 14.80
 • AFINE Negre BIO Suc Premium (neindulcit) 700 ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Suc bio 100% de afine negre obtinut prin presare directa, calitate premium, fără adaos de coloranți, arome sau conservanți. INGREDIENTE: 100% suc de afine negre bio. BIO = din agricultura ecologică.   MOD DE ADMINISTRARE: Sucul poate fi, consumat ca a..
  Lei: 42.00
 • COACAZE Negre BIO Nectar 1L
  Nectar BIO de coacaze negre. Conţine 25% suc obţinut prin presare directă, nu din concentrat! Ingrediente: apă, suc de coacăze negre BIO, zahăr. Ingrediente ce provin din agricultură ecologică. Produs pasteurizat. Agitaţi bine înainte de deschidere. A se consuma în cât..
  Lei: 16.20
 • COACAZE Negre BIO Suc Premium (neindulcit) 700 ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Suc bio 100% de coacaze negre obtinut prin presare directa, calitate premium, fără adaos de coloranți, arome sau conservanți. Calitate premium Aronia Bio Germania.   În multe culturi coacăzele negre sunt un simbol de vitalitate și longevitate. INGREDI..
  Lei: 37.40
 • Coarne BIO Suc Premium (neindulcit) 700 ml
  Suc bio 100% de coarne obtinut prin presare directa, calitate premium, fără adaos de coloranți, arome sau conservanți. Calitate premium Aronia Bio Germania. INGREDIENTE: 100% suc de coarne bio pur. BIO = din agricultura ecologică.   MOD DE ADMINISTRARE: Sucul poate fi, consu..
  Lei: 46.50
 • DUDE BIO Suc Premium (neindulcit) 700 ml
  Suc bio 100% de dude obtinut prin presare directa, calitate premium, fără adaos de coloranți, arome sau conservanți. Calitate premium Aronia Bio Germania. INGREDIENTE: 100% suc de dude bio. BIO = din agricultura ecologică.   MOD DE ADMINISTRARE: Sucul poate fi, consumat ca a..
  Lei: 43.70
 • FLORI de SOC sirop BIO 0,5l
  Sirop bio din flori de soc, ideal pentru cocktailuri, limonade, sucuri si deserturi de casa, ceai, etc. Fără coloranţi sau conservanţi. Ingrediente: zahăr din trestie bio, apă, extract din flori de soc bio, acidifiant: acid malic, arome naturale. BIO = din culturi certificate biologic. ..
  Lei: 29.80
 • Indulcitor 100% MERE BIO fara zahar adaugat 250ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Orice desert poate fi inducit cu sos de mere bio. Consistenta acestuia este ca a mierii dar cu mult mai putine calorii. Gustul este delicios iar beneficiile pentru sanatate sunt deosebite, caci fiind bio si 100% natural, sucul de mere pastreaza proprietatile nutritive ale ..
  Lei: 18.70
 • Nectar bio de MERE Salbatice 1L
  Nectar de mere* 100% bio organic obţinut prin presare directă, nu din concentrat, ambalat in cutie cartonata de 1L. Fără adaos de zahăr * din agricultură ecologică. Produs pasteurizat. Agitaţi bine înainte de deschidere. A se consuma în termen de 3 zile după deschidere.   Valori nutr..
  Lei: 14.80
 • Nectar pt Copii de Coacaze Negre Hollinger Austria 200ml
  Nectar BIO de coacăze negre 25%, suc obţinut prin  presare directă (NFC – nu din concentrat). Conţinut minim de fructe 25%. Ingrediente: apă, suc de coacăze negre, zahăr. Rezultat din agricultură ecologică. Pasteurizat.  Valori nutritive: 100 ml conţine in medie Valoare ener..
  Lei: 6.70
 • RODIE BIO Suc Premium (neindulcit) 700 ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Suc bio 100% de rodii obtinut prin presare directa, calitate premium, fără adaos de coloranți, arome sau conservanți. Calitate premium Aronia Bio Germania. INGREDIENTE: 100% suc de rodii bio. BIO = din agricultura ecologică. FARA ZAHAR ADAUGAT!   MOD ..
  Lei: 43.00
 • Sampanie fara alcool pentru COPII Bio Party 750 ml
  Șampania pentru copii este un suc spumos din fructe BIO presate la rece, nu din concentrat. Sampanie BIO pentru copii cu minim 60% fructe, fără adaos de zahăr. Produs Hollinger BIO Austria. Ce spuneti de o petrecere BIO si Naturala, fara alcool, din fucte bio pentru copii! Cu suc spumos din strug..
  Lei: 23.00