Propolis pt Tratament gingii, halena, stomatite, carii 20 ml

Propolis pt Tratament gingii, halena, stomatite, carii 20 ml

Cod Produs: AG2058
Disponibilitate:
Pret: Lei: 31.00
Descriere

Propolis pentru pulverizare in cavitatea bucala, remediu impotriva stomatitelor, respirației neplăcute, aftelor bucale, durerilor in gat, gingiilor inflamate, halenei, bolii parodontale si a cariilor dentare! Este cel mai puternic medicament 100% natural antiinfecţios cunoscut. Amestec de substanţe de consistenţa răşinii, culese de pe cel puţin 20 de specii de arbori, propolisul este pentru stup o adevărată barieră de protecţie. Proprietăţile acestui preparat natural distruge nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri cu varietăţile lor. » » Puteti citi mai multe informatii despre propolis in articolul dedicat « «

O enigmă este şi cum au putut medicii antici, cum ar fi Galen sau Pliniu, să identifice, fără a beneficia de mijloacele moderne, proprietăţile sale terapeutice. Un lucru este cert: primăvara, albinele culeg un medicament excepţional, adunat cu un efort uriaş, din mugurii abia ieşiţi la lumină.
Propolisul este un „cocteil” de substanţe vindecătoare, adunat din mugurii şi de pe scoarţa plopilor, a mestecenilor, a castanilor, a sălciilor, a frasinilor, a aninilor şi ale unor specii de pomi fructiferi. Cum ştiu albinele să dozeze acest elixir, să-l combine şi să-i dea în final o compoziţie unitară, aşa încât diferitele tipuri de propolis culese din diverse regiuni ale lumii să aibă proprietăţi practic similare, este o enigmă.
Ingrediente: glicerină, apă, propolis.
Administrare: pulverizaţi direct în gură şi repetaţi pulverizarea de-a lungul zilei în funcţie de necesitate.
Are efecte excelente în combaterea stomatitelor şi a cariei dentare (se fac clătiri atente ale gurii după fiecare spălare pe dinţi), este un excelent antibiotic, care acţionează progresiv inhibând dezvoltarea bacteriilor, refăcând ţesuturile lezate de către acestea, favorizând eliminarea secreţiilor în exces de pe căile respiratorii. 
Nu se administrează pe perioada sarcinii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie să suplinească o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
Se păstrează la loc aerisit, ferit de surse de căldură şi razele soarelui.
Produs 100% natural Argital Italia.
Etichete:
Etichete: propolis

Produse asemanatoare