Sare marina, Nigari si de Himalaya

Sarea de Himalaya are un continut bogat de minerale fiind considerata un veritabil aliment minune.  Sarea din Himalaya nu este tratata industrial. Este 100% sare cristal, naturala, nerafinata, fara aditivi si (foarte important) fara ados de iod. Are efecte curative, energizante, revigorante si de detoxifiere. Adaugati sare de Himalaya in mancare, in produse cosmetice scrub, in apa de baie sau in umidificator. Culoarea roz a sarii din Himalaya se datoreaza conţinutului de oxid de fier care aduce reale beneficii sanatatii. Cristalul cuprinde 84 de minerale, care se regasesc si in corpul uman (litiu, beriliu, bor, carbon, fluor, sodiu, magneziu, siliciu, fosfor, sulf, clor, calciu, scandiu, titaniu, vanadiu, crom, mangan, fier, cobalt, cupru, zinc, germaniu si multe altele).

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Sare cu Condimente pt Supe si preparate diverse Natur Compagnie Bio 252 gr
  Sare marina cu multe legume si condimente deshidratate si maruntite. Toate legumele sunt din culturi certificate ecologic, bio. Gust savuros cu ingrediente naturale! Acest amestec de legume cu sare este suficient pentru circa 14 litri de supa sau mancare preparata in casa. Fara ulei de palmier ad..
  Lei: 21.00
 • Sare cu Condimente si Plante Aromatizante BIO 500gr Libensbaum
  Sare cu condimente si plante aromatizante BIO 500gr Libensbaum. Conține: sare de mare, țelină bio, praz bio, pătrunjel bio, leuștean bio, măghiran bio, busuioc bio, fenicul bio, păstârnac bio, ceapă bio, morcov bio, arpagic bio, chili bio. BI..
  Lei: 22.30
 • Sare cu Legume, Verdeturi, Plante Aromatizante BIO 200gr Libensbaum
  Sare cu legume, verdeturi si plante aromatizante BIO 200gr Libensbaum. Conține: sare de mare, frunze de țelină bio, praz bio, pătrunjel bio, leuștean bio, măghiran bio, busuioc bio, fenicul bio, păstârnac bio, ceapă bio, morcov bio, arpagic bio, r..
  Lei: 11.00
 • Sare de Himalaya 500gr
  Cristalele de sare Himalaya reprezinta mai mult decat sodiu si clor caci sarea de Himalaya este foarte bogata in fier. De aceea este recomandata pentru cei care au deficit de fier sau anemie. Sarea de Himalaya are un continut mare de minerale, are efecte curative, energizante, revigorante si de d..
  Lei: 6.20
 • Sare de Himalaya borcan 300gr
  Sare de Himalaya la un pret atat de bun, la pet tip ”solniță”, borcan cu capac, 300 gr. Prin conținutul mare de minerale această sare este un veritabil aliment-medicament, indispensabil nu doar la gătit ci contribuind cu prisosință la aportul de minerale care favorizează mediul bazic în organism..
  Lei: 7.30
 • Sare de Himalaya Grunjoasa 300 gr
  Sare de Himalaya grunjoasa, nerafinata, neiodata, 300gr.  ..
  Lei: 5.70
 • Sare de Himalaya Grunjoasa 500 gr
  Sare de Himalaya grunjoasa, nerafinata, neiodata, pret 500gr. Cristalele de sare naturală din zona Himalaya au foarte multe minerale benefice sanatatii. Acestea s-au format în urmă cu milioane de ani fiind cele mai preţioase tipuri de sare de piatră. In zona de unde este preluata acum sarea de H..
  Lei: 6.60
 • Sare de Himalaya iodata 300gr
  Sare de Himalaya iodata la pet tip ”solniță”, borcan cu capac, 300 gr. Sarea provine din salinele din Pakistan, este iodată in Germania. Sarea de Himalaya are un continut de iod de 21,9 mg/kg. Prin conținutul mare de minerale această sare este un veritabil aliment-medicament, indispensabil n..
  Lei: 7.30
  Pe baza a 1 comentarii.
 • Sare de Himalaya OFERTA lunii 800gr
  sale
  Sare de Himalaya OFERTA la pet "solniţă” 300 gr + rezervă punga 500 gr. Sarea de Himalaya este o sursa extraordinara de minerale. Nu are conservanti si este considerata una dintre cele mai sanatoase tipuri de sare din lume. Are efecte curative, energizante si revigorante, reduce oboseala si..
  Lei: 12.15Lei: 13.50
 • Sare de Himalaya SOLNITA cu Piper Negru BIO 80gr
  Sare de Himalaya ambalata la pet cu capac tip solnita cu boabe de piper negru. Cristalele de sare naturală de la poalele Munţilor Himalaya fac parte din sarea de cea mai înaltă calitate. Sarea este extrasă manual,   cu mijloace tradiționale, apoi este selectată manual, spălată şi uscată la s..
  Lei: 9.70
 • Sare de mare fină, 300 g
  Sare de mare fină, 300 g. Sarea de mare provine din coasta atlantică a Portugaliei. După uscare aceasta este doar măcinată şi curăţată natural. Nu conţine aditivi. Conţine:100% sare de mare naturală. Produsul nu este obținut cu organisme modificate genetic. Acest produs este: EC..
  Lei: 6.00
 • Sare de stanca Afumata natural 300 g
  Preparatele dvs de casa pot avea acum un gust savuros cu sarea de stanca afumata. Produs Germania autentic. Ingrediente: sare, fum, anti-aglomerant: dioxid de siliciu, paprika. Sare afumată pentru îmbogățirea gustului.   Valori nutriționale per 100 g Valoare energetică 31 kJ / 7,..
  Lei: 14.50