Sos bio Bechamel Vegetarian pe baza de orez 500 ml

Sos bio Bechamel Vegetarian pe baza de orez 500 ml

Cod Produs: AL010039
Disponibilitate:
Pret: Lei: 11.00
Descriere
Sos bechamel vegetarian pe bază de orez ecologic, gata preparat. Fără gluten, este ideal pentru lasagna, cannelloni sau legume gratinate.
Avantajele sosului béchamel vegetal
Sosul béchamel este unul dintre cele mai delicioase și versatile sosuri. Rețeta tradițională a sosului béchamel are ca ingredient de bază unt, făină, lapte, nucșoară. Pentru cei care sunt la dietă, țin post sau vegetarieni, rețeta standard a sosului béchamel nu este prea potrivită. Multe calorii, produse de origine animală ce aduc cu sine colesterol...
Sosul béchamel ce are ca ingredient de bază orezul sau soia propune revizuirea într-un mod modern a mâncărurilor tradiționale clasice. Acest sos béchamel vegetarian este potrivit pentru oricare dintre rețetele autentice la care în mod normal ați fi folosit sosul béchamel cu unt. Fie că este vorba despre rețeta de legume gratinate, lasagna, cannelloni sau alte paste, sosul béchamel vegetarian este potrivit.

Logo BIO EU

INGREDIENTE: apă, făină de orez bio 8,5%, ulei de floarea soarelui bio 8%, amidon din orez bio 2,1%, amidon din porumb bio, emulgator: lecitină din floarea soarelui, sare, agent de îngroșare (caragenan, gumă de xantan, gumă de guar), arome naturale.BIO = ingrediente din culturi ecologice.
CONȚINUT: 500 ml

VALORI NUTRIȚIONALE/ 100 G
Valoare energetică: 479 kJ/ 115 kcal
Grăsimi, din care: 8,0 g 
acizi grași saturați: 0,8 g
Carbohidrați, din care: 10,0 g 
zaharuri: <0,1 g
Fibre: 0,5 g
Proteine: 0,5 g
Sare: 0,4 g
 
Produs pasteurizat UHT. Depozitați la temperatura camerei. După deschidere, păstrați la frigider și folosiți în termen de 3-4 zile. A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Produs în Italia.
Filosofia companiei ALINOR este condusă de expresia Tradiție - Inovație. Tradiție: compania produce alimente pe baza de lactate încă din anul 1975. Inovație: în contextual noilor schimbări în domeniul nutriției și trendului vegetarian, compania a investit în cercetare și dezvoltarea unor noi produse la un raport calitate-preț foarte bun. Laptele (băuturile), smântâna și sosurile din orez, soia, ovăz au la bază exclusive ingredient organice, în deplin respect față de natură și de sănătatea noastră.
Etichete:
Etichete: bechamel, sos, vegetarian, orez, sos

Produse asemanatoare