Seva de MESTEACAN

La fiecare 2 sticle de seva de mesteacan dintr-un sortiment, adaugam a treia sticla gratis! Promotie Primavara 2017 in limita stocului disponibil: 2+1 GRATIS marca BirkenGold!  Comanda minima: 65 lei.
 
Seva de mesteacăn este preferată de mulți dintre noi pentru că aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Este preferată de toți cei care țin cură de slăbire (argument: seva de mesteacăn are extraordinar de puține calorii, în medie circa 14 calorii/100 gr). Este ideală atunci când suntem într-o perioada de detoxifiere a organismului căci seva de mesteacăn ajută la eliminarea toxinelor și susține funcțiile ficatului, rinichilor, limfei. Scade colesterolul in mod natural.
Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Seva de MESTEACAN BIO Clasic usor dulce 330 ml
  Seva de mesteacan Bio pret 330 ml. 98% seva de mesteacan si 2% suc de agave pentru un gust usor dulce. Băutură naturală tradițională din sevă de mesteacăn, recoltată în primăvară. Produs Vegan, pasteurizat și nefiltrat! Ușor îndulcit! Are numai 10 calorii per 100 ml.   Seva ..
  Lei: 12.80
 • Seva de MESTEACAN BIO cu ceai verde MATCHA 330 ml
  Seva de mesteacan este acum combinata cu ceai matcha si suc de frunze de agave. Iubitorii de ceai matcha si de seva de mesteacan au acum combinatia perfecta usor dulce cu numai 8 calorii per 100 ml. Sucul este ideal si pentru curele de slabire pentru ca aduce vitamine si minerale cu foarte putine..
  Lei: 12.80
 • Seva de MESTEACAN BIO cu suc de Aronia 330 ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Seva de mesteacan este combinata cu suc de fructe aronia bio si suc de frunze de agave. Toti cei care cunosc beneficiile si proprietatile fructelor de aronia vor aprecia aceasta combinatie cu seva de mesteacan. Vorbim despre vitaminizare, remineralizare si alcalinizare. Fr..
  Lei: 12.80
 • Seva de MESTEACAN BIO Fara adaos de zahar cu Zmeura 330ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Seva de mesteacan finlandez este una dintre cele mai valoroase bauturi naturale. Are numai 7 calorii la 100 ml de produs, fiind ideala pentru vitaminizare in curele de slabire sau in recuperarea dupa convalescenta.   Seva de mesteacan este un suc ce ..
  Lei: 12.60
 • Seva de MESTEACAN BIO Pur 250 ml
  Seva de mesteacan este un suc ce se extrage numai primavara si de aceea este deosebit de bogata in minerale din pamantul de padure in care, peste iarna, substantele nutritive s-au format natural, inclusiv calciu, fier, magneziu. Vitalitate direct din trunchiul mesteacănului. Cu conținut ridi..
  Lei: 12.40
 • Seva de MESTEACAN BIO PURA 330 ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Seva de mesteacan pura, neindulcita, pret 330 ml. Băutură naturală tradițională din sevă de mesteacăn, recoltată în primăvară.  Seva de mesteacan este un suc ce se extrage numai primavara si de aceea este deosebit de bogata in minerale din pamantul d..
  Lei: 12.60
 • Seva de MESTEACAN BIO PURA numai 10 calorii 330 ml
  Seva de mesteacan pura, neindulcita, recoltata primavara, pret 330 ml. Seva de mesteacan de la Absolutely Wild are numai 4 calorii per 100 ml. Băutură naturală tradițională din sevă de mesteacăn, recoltată în primăvară.  Seva de mesteacan este un suc ce se extrage numai primavar..
  Lei: 12.80
 • Seva organica de MESTEACAN BIO cu Mere 330 ml
  Sevă de mesteacăn bio cu extract natural de mere pentru un gust răcoritor și familiar pe care toată lumea îl cunoaște și îl iubeste. Are doar 7 calorii per 100 ml. De preferat a se servi rece. Seva de mesteacan este un suc ce se extrage numai primavara si de aceea este deosebit de bogata in ..
  Lei: 12.20