Sucuri NATURALE pentru copii

Produsele Hollinger Austria https://www.hoellinger-juice.at sunt de cea mai buna calitate, cu ingrediente 100% Naturale. Băuturile răcoritoare Hollinger Austria certificate bio nu conțin arome adăugate, conservanți și coloranti. Sucurile Aureli Italia nu sunt din concentrat. Aureli oferă sucuri obtinute din fructe si legume recoltate din câmpuri cultivate ecologic, fără chimicale. De peste 50 de ani se cultiva morcovi organici de catre Aureli in Abruzzo, Fucino Italia. https://www.aurelimario.com

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Acerola Suc BIO Pur 330 ml
  Acerola este cel mai bogat fruct in vitamina C. Renumita pentru aportul ei de vitamina C naturala, acerola este preferata de toti cei care prefera sa lupte cu racelile de sezon fara medicamente.  Din fructe de acerola recoltate și presate în stare proaspătă. Bogat în vitamina C...
  Lei: 23.40
 • Nectar bio de MERE Salbatice 1L
  Nectar de mere* 100% bio organic obţinut prin presare directă, nu din concentrat, ambalat in cutie cartonata de 1L. Fără adaos de zahăr * din agricultură ecologică. Produs pasteurizat. Agitaţi bine înainte de deschidere. A se consuma în termen de 3 zile după deschidere.   Valori nutr..
  Lei: 14.80
 • Nectar pt Copii de Coacaze Negre Hollinger Austria 200ml
  Nectar BIO de coacăze negre 25%, suc obţinut prin  presare directă (NFC – nu din concentrat). Conţinut minim de fructe 25%. Ingrediente: apă, suc de coacăze negre, zahăr. Rezultat din agricultură ecologică. Pasteurizat.  Valori nutritive: 100 ml conţine in medie Valoare ener..
  Lei: 6.70
 • Piure BIO Mere si Banane 360 gr
  Piure bio de mere si mango, ideal pentru alimentatia copiilor ori pentru a fi adaugat in deserturi de casa. Ingrediente: mere bio (80%), piure de banane bio (20%). Bio = provenite din culturi certificate ecologic. Valori nutriţionale pentru 100g: Energie: 249kJ/59 kcal; Grăsimi: ..
  Lei: 9.00
 • Piure BIO Mere si Mango 360 gr
  Piure bio de mere si mango, ideal pentru alimentatia copiilor ori pentru a fi adaugat in deserturi de casa. Ingrediente: mere bio (80%), piure de mango bio (20%). Bio = provenite din culturi certificate ecologic. Valori nutriţionale pentru 100g: energie: 229kJ/55 kcal, grăsimi: 0..
  Lei: 9.00
 • Sampanie fara alcool pentru COPII Bio Party 750 ml
  Șampania pentru copii este un suc spumos din fructe BIO presate la rece, nu din concentrat. Sampanie BIO pentru copii cu minim 60% fructe, fără adaos de zahăr. Produs Hollinger BIO Austria. Ce spuneti de o petrecere BIO si Naturala, fara alcool, din fucte bio pentru copii! Cu suc spumos din strug..
  Lei: 23.00
 • Suc pt Copii de Mere Fara Zahar Hollinger Austria 200ml
  Suc pentru pachetelul de scoala sau gradinita. Stim ca zaharul nu aduce nici un fel de beneficii organismului si de aceea trebuie sa cautam produse fara adaos de zahar (din ce in ce mai greu de gasit, din pacate) dar mai ales fara alti indulcitori, fara "nelipsitul" sirop de glucoza-fructoza..
  Lei: 4.20
 • Suc pt Copii de Mere si Visine Fara Zahar Hollinger Austria 200ml
  Suc pt Copii de Mere si Visine Fara Zahar Hollinger Austria 200ml. Obţinut prin presare directă, nu din concentrat! Conţine zahăr natural din fructe, nu adaugat. Pasteurizat. Ambalat la doză de 200 ml, prevăzută cu pai. Conținut minim de fruct 60%   Ingrediente: suc de me..
  Lei: 4.20
 • Suc pt Copii de Pere Fara Zahar Hollinger Austria 200ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Suc Bio de pere fara zahar adaugat pentru pachetelul copilului la scoala sau gradinita. Stim ca zaharul nu aduce nici un fel de beneficii organismului si de aceea trebuie sa cautam produse fara adaos de zahar (din ce in ce mai greu de gasit, din pacate) dar mai a..
  Lei: 4.20
 • Suc pt Copii de Struguri Rosii Hollinger Austria 200ml
  Suc sanatos, BIO pentru pachetelul de scoala sau gradinita fără acid carbonic și fara zahăr adăugat. Fara sirop de glucoza-fructoza si alti indulcitori nedoriti! Natural si bio pentru copii nostri! Ideal pentru pachetelul de gradinita sau scoala. Băuturile răcoritoare Hollinger Austria certi..
  Lei: 4.20