Apa de gura 100% Naturala cu salvie, argint, ananas 100ml

Apa de gura 100% Naturala cu salvie, argint, ananas 100ml

Cod Produs: AG2196
Disponibilitate:
Pret: Lei: 46.80
Descriere
Va doriti probabil o apa de gura 100% naturala, stiut fiind ca cele obtinute din ingrediente sintetice pot afecta cavitatea bucala. Va recomandam apa de gură 100% Naturala cu salvie, argint, ananas, extract de argila verde. Fără îndulcitori artificiali.
A se dilua cu apa înainte de folosire (soluţie concentrată - vezi recomandari de diluare mai jos).
Apa de gură de la Argital conţine un mix de ingrediente naturale, antibacteriene, antiinflamatorii şi care protejează dinţii împotriva depunerilor! De asemenea, apa de gură previne formarea cariilor şi întăreşte smalţul dinţilor.
Aceasta lasă o senzaţie de prospeţime de lungă durată şi vă veţi simţi dinţii mult mai netezi! Apa de gură are o guloare galben-aurie înainte de diluare, însă devine albicioasă după diluarea cu apă.
 
Ingrediente: glicerină, alcool, apă, extract de ananas, extract de smirnă, extract de salvie, extract de mentă, extract din rădăcină de ratan, extract din flori de gălbenele, arome naturale, argilă verde, argint.
Arome naturale din uleiuri esenţiale pure de eucalipt, mentă, anason stelat, cuişoare. Componentele uleiurilor esenţiale naturale: limonene, eugenol.
Ingrediente Bio: alcool, extract din fructe de ananas, extract de salvie, extract de mentă, extract din flori de gălbenele.
 
Mod de utilizare:
Este recomandat să se folosească dimineaţa şi seara după sau în locul spălatului pe dinţi.  Pentru o igiena orală 100% naturala.
Apa de gură poate fi folosită în 5 feluri:
1.       Pentru o strălucire mai puternică a dinţilor: diluaţi 2 ml de apă de gură în 10 ml de apă plată  (folosiţi capacul gradat din cutie)
2.       Pentru o strălucire medie a dinţilor: diluaţi 5 ml de apă de gură în 40 ml de apă plată (folosiţi capacul gradat din cutie)
3.       Efect mediu:  diluaţi 5 ml de apă de gură în 30 ml de apă plată (folosiţi capacul gradat din cutie)
4.       Efect puternic: diluaţi 5ml de apă de gură în 20 ml de apă plată (folosiţi capacul gradat din cutie)
5.       Efect extra puternic: folositi 5ml de apă de gură nediluată (folosiţi capacul gradat din cutie)
 
A nu se înghiţi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra în loc uscat şi răcoros. Produs 100% natural Argital Italia.
Etichete:
Etichete: argital, gura, apa

Produse asemanatoare