Argint Coloidal 200ml

Argint Coloidal 200ml

Cod Produs: AC100
Disponibilitate:
Pret: Lei: 40.00
Descriere
(Stoc EPUIZAT Temporar) Argintul Coloidal 20 ppm este o soluţie complet omogenă de particule microscopice foarte fine de argint, care este obţinută dintr-o bucată mai mare de argint pur, aşa numitul argint quadrat, şi din apă ultra curată, bidistilată, prin procesul de electroliză, în condiţii de laborator şi cu aparate electrice specifice procesului. Se numeşte coloid, orice particulă cu dimensiunea cuprinsă între 1 şi 500 nm (nanometri) .
 
În acest produs se găsesc apă deosebit de curată, bidistilată, fără sarcină electrică şi particule de argint de dimensiuni nanometrice, cu sarcină electrică. Particulele de argint au aceeaşi sarcină electrică şi din această cauză sunt într-o continuă mişcare şi se resping una pe alta. Din cauza faptului că aceste particule îşi pierd treptat încărcătura electrică, ceea ce este normal să se întâmple, eficienţa lor se pierde treptat, deci produsul poate fi folosit doar pe o perioada determinată de timp. La 90 de zile de la desigilarea produsului, particulele de argint cu sarcină pozitivă  încep să-şi piardă încărcătura, li se încetineşte mişcarea,  iar eficienţa lor scade.
 
Argintul coloidal este singura formă a argintului, care  poate fi utilizată  în siguranţă deplină. Pentru a asigura calitatea produselor sale, firma DrJuice Co. a încheiat un acord de colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Baydin Miskolc, Ungaria. Fructul colaborării dintre cele două, cel mai bine echipat laborator din Europa Centrală, este garanţia că produsele firmei sunt realizate în cele mai bune condiţii şi cu grijă deosebită, cu cele mai bune dispozitive posibile şi cu materii prime de calitate. Aparatul de purificare şi de filtrare a apei folosit în procesul de producţie a Argintului coloidal 20 ppm are ratingul GLP (Good Laboratory Practice). Materiile prime folosite de DrJuice Co. au certificate de calitate.
 
SCURTĂ ISTORIE A EFECTULUI DE VINDECARE A ARGINTULUI
Efectul versatil, benefic al argintului este cunoscut şi recunoscut de foarte mult timp. A fost folosit în Grecia, Roma, Macedonia şi Fenicia antică pentru preîntâmpinarea şi tratarea diferitelor infecţii. Hipocrate, ,,părintele medicinii’’, considera argintul deosebit de benefic în tratarea rănilor deschise, problemelor de inimă, dar aprecia şi calităţile sale de purificare a sângelui şi de dezinfectant general. Lucrările medicale ale vremii cuprindeau deja descrieri ample ale argintului. Mai târziu a fost descoperită utilitatea sa în tratarea holerei, epilepsiei şi vindecarea sifilisului. Napoleon şi chiar Alexandru cel Mare apelau la argint pentru a purifica apele râurilor care în urma acestui procedeu deveneau potabile. Această practică a fost folosită până şi în primul şi în cel de-al doilea război mondial.
CERCETĂRI MODERNE CU METODE ŞTIINŢIFICE
În anul 1861, Thomas Graham a descoperit că anumite componente pot pătrunde prin membrana celulară iar altele nu sunt capabile de acest lucru. A descoperit o stare a materiei stabilă, intermediară şi a putut să o caracterizeze. Descoperirea lui Graham a constat în faptul că un mediu poate ajunge în starea de dizolvare în aşa măsură încât dispune de alte caracteristici decât mediul original. A folosit termenul de coloid (derivat din expresia kola adică adeziv) pentru această stare intermediară, care e asemănătoare cu un adeziv. Gelatina şi mediile interconectate au fost pentru el cele mai evidente în această stare unică.
FAPTE
Argintul coloidal, ajungând în contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, viruşi), stopează funcţiile vitale ale acestora, astfel încât în scurt timp acestea sunt distruse . Distrugând structura învelişului viruşilor le împiedică acestora înmulţirea, contribuind astfel la distrugerea lor. În ceea ce privesc ciupercile şi bacteriile, particulele de argint blochează funcţionarea unei enzime vitale din componenţa acestora, în scurt timp realizându-se distrugerea lor.
 
La o concetraţie de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a  bacteriilor mai mare decat majoritatea  antibioticelor din comerţ, ce pot fi găsite sub formă de medicament. Până azi avem informaţii despre 650 de specii de bacterii, ciuperci şi viruşi  pe care Argintul coloidal le distruge eficient. (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie).
 
În condiţii de laborator, într-un interval de  6 minute, Argintul coloidal distruge orice germen patogen. În acest timp nimiceşte şi renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscută sub denumirea de ,,bacteria spitalelor”.
 
Argintul este un element esenţial atât pentru plante şi animale, cât şi pentru oameni. Cercetările medicale în domeniu  au demonstrat clar legătura strânsă dintre argint şi sistemul nostru imunitar care este răspunzător de protejarea sănătăţii noastre. Datorită structurii sale atomice, argintul coloidal ajută la regenerarea ficatului şi la detoxifierea lui.
 
Pe lângă acestea, produsul este eficient şi în regenerarea oaselor, rezultând o vindecare cu 50% mai rapidă a acestora. În cazul tăieturilor, leziunilor şi arsurilor, argintul coloidal accelerează regenerarea pielii şi a altor ţesuturi, şi mai mult decat atât, suprafaţa afectată râmâne sterilă.
 
În trecut suplimentele alimentare nu erau necesare, deoarece plantele, legumele şi fructele conţineau toate  substanţele şi mineralele necesare pentru buna funcţionare a organismului uman. Din păcate astăzi, datorită producţiei de masă, plantele, legumele şi fructele nu conţin suficiente substanţe nutritive.
 
Argintul sub forma sa coloidală nu este dăunator pentru organism şi nu are efecte secundare, poate fi utilizat în siguranţă împreună cu alte medicamente.
 
Microorganismele devin rezistente în cele din urmă la substanţele organice. Este însă exclus ca bacteriile să devină în timp rezistente la argint, deoarece efectul acestuia se resfrânge atât pe structură cât şi pe proteinele enzimatice, iar mai apoi inhibă metabolismul şi înmulţirea celulelor. Efectul antibacterial al ionilor de argint este cunoscut din 1883, fiind demonstrat încă de atunci că nici măcar o concentraţie mărită a acestor ioni nu dăunează organismului.   
DE CE ARGINTUL COLOIDAL?
Prin prisma cercetărilor proprii ne simţim obligaţi să evidenţiem importanţa apei foarte pure şi a argintului Quadrat pur, utilizate în realizarea acestui produs. Doar utilizând aceste componente putem  obţine  calitatea ireproşabilă care ne va aduce efectul mult dorit.
Mărimea şi puritatea particulelor rezultate din procesul de producţie este foarte importantă. Cu cât particula de argint este mai mică, cu atât ea este mai eficientă datorită faptului că astfel se răspândeşte mult mai uşor în organism. În ceea ce priveşte puritatea, aceasta este foarte importantă deoarece, dacă nu sunt folosite argint şi apă de calitate şi puritate ireproşabile, atunci vor apare compuşi nedoriţi.
Aparatul de tratare şi filtrare al apei care este folosit la producerea Argintului coloidal 20 ppm are calificativul GLP (Good Laboratory Practice). Materiile prime utilizate au de asemenea certificate de calitate care la cerere pot fi puse la dispoziţia d-voastră.
Produsul nostru este fabricat în condiţii de laborator, cu o grijă deosebită, cu aparatură de ultima generaţie şi nu în ultimul rând cu materii prime de o calitate excelentă.
UTILIZARE        
Argintul coloidal 20 ppm poate fi consumat în siguranţă pe toată durata vieţii. Doza zilnică recomandată (DZR) a fost stabilită de către EPA (Environmental Protection Agency, U.S.A.), a cărei unitate de masură a fost numită doză de referinţă, adică DR. DR=5x10-3 mg/kg/zi, ceea ce înseamnă că doza zilnică recomandată este egală cu  gretutatea corpului în kilograme înmulţită cu 0,005 mg.
Sursa originală
În 5ml de Argint coloidal 20ppm (părţi per milion), avem aproximativ 0,1 mg argint pur.
 
Conform calculelor Agenţiei Americane de Protecţie a Mediului:
 
Doza de referinţă:  5x10-3 mg/kg/zi
 
Greutate (kg) Cantitate recomandată (ml / zi)
5 1,25
10 2,5
15 3,75
20 5
25 6,25
30 7,5
35 8,75
40 10
45 11,25
50 12,5
55 13,75
60 15
65 16,25
70 17,5
75 18,75
80 20
85 21,25
90 22,5
95 23,75
100 25
105 26,25
110 27,5
115 28,75
120 30
Avantajul cel mai mare al Argintului coloidal 20 ppm constă în posibilitatea de a fi utilizat multilateral şi universal.
Particulele de argint, datorită încărcăturii lor electrice pozitive, ajută la întărirea sistemului imunitar.
Modalitate de Utilizare
Utilizare internă, pe  cale orală În toate cazurile de infecţii cu bacterii, ciuperci şi viruşi. De asemenea: Candidoza, boala Lyme, gripă, dizenterie, febră tifoidă, sifilis, scarlatină,  tuberculoză, reumatism, inflamaţii interne şi externe de toate tipurile, infecţii cu paraziţi şi ciuperci, oboseală cronică etc. A se ţine lichidul în gură, apoi a se  înghiţi
Utilizare externă În cazul bolilor dermatologice: acnee, negi, negeli, mătreaţă, herpes, ciuperci la laba piciorului, furuncul, răni deschise, tăieturi, arsuri, inflamaţii şi înţepături de insecte. Deci poate fi utilizat în cazul oricăror iritaţii ale pielii. Pulverizare cu spray-ul cu dozator
Gargară şi clătirea gurii Boli ale gurii şi ale gâtului, amigdalită, inflamaţii ale mucoaselor, intervenţii dentare, clătiri după intervenţii chirurgicale, prevenirea problemelor dentare, igiena cavităţii bucale. A se ţine lichidul în gură, apoi a se  scuipa
Sub formă de spray nazal Sinuzită, infecţii ale mucoaselor nazale din cauza ciupercilor, bacteriilor şi viruşilor  (ex.: herpes, Staphylococcus Aureus). Spray cu dozator
Inhalaţii Astm, bronşită şi probleme pulmonare (ex.: infecţii bacteriale ale plamânilor). Spray cu dozator
Pentru ochi Inflamaţii ale ţesuturilor conjunctive şi inflamaţiile din zona ochilor. Pentru dezinfectarea lentilelor de contact. Spray cu dozator
Pentru probleme ale vaginului şi rectului Inflamaţii fungice, hemoroizi şi în cazul unor boli cu transmitere sexuală Duş intim
 
ARGINTUL COLOIDAL 20 PPM MAI POATE FI UTILIZAT:
La animalele domestice pentru deparazitare, dezinfecţii şi în cazul inflamaţiilor. Doza creşte direct proporţional cu greutatea animalului.
Poate fi utilizat şi la plante, având un efect fungicid şi ţine departe insectele care dăunează plantelor. Dacă adăugăm Argint coloidal la apa din vază, florile vor trăi mai mult. Poate fi utilizat la conservarea legumelor, fructelor şi compoturilor.
De asemenea poate fi utilizat penrtu dezodorizarea şi dezinfectarea frigiderelor şi aparatelor de aer condiţionat.
Aceste modalităţi de utilizare au doar un caracter informativ, documentaţia  fiind făcută din literatura de specialitate, de accea folosirea şi dozajul sub aceste forme cade în responsabilitatea cumpărătorului.
Este interzisă utilizarea produsului de către presoanele cu o sensibilitate mare la metale şi argint!
Etichete:
Etichete: argint, coloidal

Produse asemanatoare