BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere

BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere

Cod Produs: MC603
Disponibilitate:
Pret: Lei: 63.30
Descriere

Concentrat preparat la rece de Medicura Germania din muguri de brad, frunze de măslin și de merișor cu efect detoxifiant, protecție antioxidativă a vaselor de sânge și îmbunătățirea circulației limfatice.

Sistemul limfatic reprezinta calea naturala de eliminare a toxinelor spre sistemul urinar, piele, sistemul digestiv si sistemul pulmonar. O buna functionare a sistemului limfatic este esentiala pentru detoxifierea naturala a organismului.

Ingrediente: apă, distilat din alac 17% Vol., muguri de brad, frunze de măslin, frunze de merișor.  250ml.
 
Mod de administrare:
De 2-3 ori pe zi o lingură cu 200 ml apă.
Produs destinat adultilor (contine alcool, respectiv distilatul de alac).
 
A se păstra la rece, în loc întunecos. Contine alcool, respectiv distilatul de alac.
 
Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 
Mugurii de brad sunt un remediu natural deosebit de eficient pentru detoxifierea, imbunatatirea circulatiei limfatice, vase de sange sanatoase, pentru persoanele astenice sau în convalescență, în afecțiuni respiratorii, răceală, îmbunătățirea circulației sângelui, dureri de cap, ca antiinfecțios și antiinflamator în afecțiuni digestive, gastroenterite, stări de vomă, migrene.
 
Frunzele de măslin sunt eficiente în lupta cu bacteriile și virusurile, viroze, răceală, laringită, herpes, stomatită, afecțiuni ale pielii. Polifenolii conținuți în frunzele de măslin cu efectul puternic antioxidant, previn îmbătrânirea prematură a țesuturilor iar oleuropeina are efecte benefice în reglarea tensiunii arteriale.
 
Frunzele de merișor conțin uleiuri volatile, hidrochinonă, flavonoide, tanin, acid chinic, vaccinina, vitamina C, săruri de magneziu și acizi organici cu proprietăți antiinflamatoare, antiseptice și astringente. Frunzele de merișor și-au dovedit eficiența în tratarea infecțiilor urinare, cistitelor acute sau cronice, diareei și bolilor reumatismale.
 
Medicura GermaniaFabricat in Germania de Medicura Naturprodukte AG
www.medicura.de

Produse asemanatoare