Seva de MESTEACAN BIO cu suc de Aronia 330 ml

Seva de MESTEACAN BIO cu suc de Aronia 330 ml

Cod Produs: BG282839
Disponibilitate:
Pret: Lei: 12.80
Descriere
(Stoc EPUIZAT Temporar) Seva de mesteacan este combinata cu suc de fructe aronia bio si suc de frunze de agave. Toti cei care cunosc beneficiile si proprietatile fructelor de aronia vor aprecia aceasta combinatie cu seva de mesteacan. Vorbim despre vitaminizare, remineralizare si alcalinizare. Fructele de aronia (supranumite si fructele astronautilor) au o densitate foarte mare a nutrientilor si ajuta la revitalizarea intregului organism dar si la detoxifiere. Seva de mesteacan combinata cu suc de aronia si sucul frunzelor de agave ajută la scăderea toxinelor pe care numai ficatul le poate procesa, precum grăsimi saturate, alcool, pesticide și E-uri.
Ingrediente: sevă de mesteacăn BIO (90%), suc de aronia BIO (9%), sirop de agave BIO, acidifiant: acid citric. BIO = din culturi certificate ecologic.
Este o băutură răcoritoare, ecologică, 100% naturală, ideală pentru sportivi în timpul antrenamentului sau post-recuperării sau pentru persoanele cu un stil de viață sănătos care caută băuturi cu putine calorii scăzute și bogate in vitamine si minerale.
 
Valori nutriționale pentru 100 ml
Energie 45kJ / 11kcal
Grăsimi 0 g
  din care acizi grași satutați 0 g
Carbohidrați 2,8 g
  din care zaharuri 2,8 g
Proteine 0 g
Sare 0 g
Mangan 0,52mg (26% DRZ = Doza zilnică recomandată)
 
Sevă de mesteacăn un dar de la natură. Seva noastră de mesteacăn este recoltată în primăvară timp de câteva săptămâni în păduri subordonate, când copacii sunt plini de vitalitate.
După deschidere se va consuma în 3 zile. Produs pasteurizat. Produs în Polonia.
Etichete:
Etichete: seva, mesteacan, aronia

Produse asemanatoare