Seva organica de MESTEACAN BIO cu Mere 330 ml

Seva organica de MESTEACAN BIO cu Mere 330 ml

Cod Produs: BG270825
Disponibilitate:
Pret: Lei: 12.20
Descriere
Sevă de mesteacăn bio cu extract natural de mere pentru un gust răcoritor și familiar pe care toată lumea îl cunoaște și îl iubeste. Are doar 7 calorii per 100 ml. De preferat a se servi rece. Seva de mesteacan este un suc ce se extrage numai primavara si de aceea este deosebit de bogata in minerale din pamantul de padure in care, peste iarna, substantele nutritive s-au format natural, inclusiv calciu, fier, magneziu. Vitalitate direct din trunchiul mesteacănului. Cu conținut ridicat de oligoelemente.
Primăvara, arborele de mesteacăn absoarbe din sol apă și substanțe minerale cu rol nutritiv. Treptat, se formează seva care începe să urce dinspre rădăcini spre coroana, trezind copacul din nou la viață. În sevă se acumulează astfel, prin procese complexe, o serie de substanțe nutritive cu rol esențial pentru viața arborelui și care aduc inclusiv pentru noi oamenii, efecte terapeutice remarcabile. Dintre mineralele esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a mesteacănului, dar și a oamenilor, regăsim: potasiu, calciu, fosfor, zinc, magneziu, mangan, fier.
 
Ingrediente: sevă de mesteacăn BIO (99,1%), fructoză, acidifiant: acid citric, aromă naturală de mere. BIO = provenite din culturi certificate ecologic. Suc presat direct. Conține zahăr în mod natural.
 
Valori nutritionale medii per 100ml
Energie 30 kJ/ 7 kcal
Grasimi 0 g
din care acizi grasi saturati 0 g
Carbohidrati 1,6 g
din care zaharuri 1,6 g
Proteine 0 g
Sare 0 g
Mangan 0,63mg (31%NRV)*
*Valorile nutriționale de referință (NRV) 
Produs pasteurizat și nefiltrat.               
 
Virtutile traditionale ale mesteacanului sunt deosebit de eficiente pentru detoxifierea ficatului si a rinichilor. Exista foarte putine substante fitoterapeutice care sa poata purifica organismul atat de bine in atat de scurt timp. O cura de detoxifiere de 2-3 saptamani in care consumam 500 ml - 1L de seva de mesteacan pe zi este ideala! In plus, seva de mesteacan este recomandata (inclusiv in celebra dieta Dukan) pentru curele de slabire eficiente. Pentru a pierde in greutate in mod eficient, organismul trebuie sa arda excesul de grasime si sa elimine toxinele. In cazul in care metabolismul este obstructionat de toxinele acumulate prin alimentatia dezordonata, atunci si arderea grasimilor este incetinita sau imposibila! Este chiar atat de simplu! Si de aceea, este esential ca organismul nostru sa fie detoxifiat in mod regulat. Seva organica de mesteacan permite eliminarea toxinelor de catre ficat si rinichi.
 
Condiții de păstrare: a se păstra la temperaturi între +2°C și +25°C. După deschidere păstrați la rece și consumați în termen de 3 zile. Produs pentru Belorganic EU. 

 

Etichete:
Etichete: mesteacan, seva

Produse asemanatoare