Somn Linistit si Relaxare Nervoasa

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Ceai Relaxant cu Flori de Tei, Musetel si Macese
  Ceai Relaxant cu Flori de Tei, Musetel si Macese pentru iubitorii de frumos, gustos si aromie. Relaxare naturală cu flori și plante într-o ceașcă de ceai original Yogi Tea Germania! Stresul şi tensiunea de zi cu zi ne fac să ne pierdem echilibrul. Savuraţi mirosul şi gustul unei ceşti de Cea..
  Lei: 16.50
 • Ceai Somn Linistit cu Fenicul, Musetel, Valeriana, Lavanda Bio
  Ceai pentru un Somn Linistit Bedtime Yogi cu Fenicul, Musetel, Valeriana, Lavanda Bio. Un somn profund şi linistit calmează şi echilibrează viaţa. Gustul dulce al ceaiului de seară Yogi Tea, obţinut dintr-un amestec cu fenicul, muşeţel şi valeriană vă va relaxa înainte de a adormi. Vise plăcute! ..
  Lei: 16.50
 • Lavanda BIO 50 gr, flori pt ceai, infuzii, relaxare
  Lavanda este considerata a fi "cel mai frumos mirositor medicament natural". Lavanda sau levantica este celebra in intreaga lume pentru proprietatile ei terapeutice atunci cand vine vorba de relaxare, frumusete dar si de vindecarea multor afectiuni. Ingrediente: lavandă bio. BIO = din cu..
  Lei: 18.60
 • SUNATOARE Bio - Calm & Echilibru Natural
  Sunătoare extract natural BIO - Johanniskraut produs Schoenenberger Germania. Supliment alimentar 200 ml. Extract lichid fara conservanti.  Extractul de sunătoare are un efect calmant, ajută în depresiile de iarnă, reduce transpiratia, îmbunătăteste activitatea hepato-biliară, contr..
  Lei: 44.00