INIMA, Sistem Cardiovascular

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • AFINE suc 100% Natural Bio 330ml
  sale
  Suc de afine BIO produs Medicura Germania, pret scticla bruna 330 ml. Afinele sunt extrem de bogate in vitamine şi antioxidanti si foarte sarace in calorii. Afinele au si avantajul ca ajuta la topirea grasimii din zona abdominala. Afinele negre ca si cele rosii sunt un adevarat izvor de ..
  Lei: 26.72Lei: 33.40
  Pe baza a 1 comentarii.
 • Antioxidanti naturali din struguri (polifenoli) formula concentrata 100 ml
  Antioxidanti naturali din struguri (polifenoli) formula concentrata 100 ml ANTIOXI VITA. Este un produs inovativ, un antioxidant puternic, extras din sâmburi, pielițe și rahis de struguri ( cca 700mg/ml).  Materia prima procesată este din culturi certificate ecologic. Ingredient..
  Lei: 45.30
 • Chlorella Bio (alge pure) 150 cmp MEDICura Germania
  Chlorella Bio (alge pure) pret 150 comprimate, produs MediCura Germania. Algele Chlorella cresc în condiții naturale alimentate de surse naturale proaspete și pure. Chlorella este o algă verde unicelulară care crește în ape dulci și conține cea mai mare cantitate de clorofilă dintre plante..
  Lei: 23.00
 • PADUCEL - Inima Sanatoasa/ Tratament Menopauza
  Paducelul are o actiune tonică asupra muschiului inimii. In plus, păducelul reduce simptomele de menopauza. Extractul de paducel poate creste capacitatea muschiului inimii de a contracta si de a pompa sângele în organism, contribuie la dilatarea arterelor coronare, ceea ce duce la o mai bună irig..
  Lei: 44.00
 • VASC - Tulburari Cardiace, Dereglari Hormonale, Tensiune
  Vascul extract bio Schoenenberger intareste sistemul imunitar, scade tensiunea arteriala, regleaza tulburarile cardiace si este eficient in dereglarile hormonale. Este un leac foarte bun, vindeca sechelele în urma unui accident vascular. Cercetarile asupra vascului arata ca aceasta..
  Lei: 44.00