OVAZ Bio - Reglarea Colesterolului, Glicemiei, Constipatiei

OVAZ Bio - Reglarea Colesterolului, Glicemiei, Constipatiei

Cod Produs: SB600
Disponibilitate:
Pret: Lei: 44.00
Descriere

Extractul de ovăz bio Schoenenberger Germania îmbunătăteste activitatea intestinală, reglează colesterolul, ajută în constipatie, contribuie la reglarea glicemiei. In plus, extractul de ovaz bio calmează sistemul nervos, ameliorează insomniile si starea de neliniste, favorizează eliminarea acidului uric, îmbunătăteste metabolismul, întârzie aparitia osteoporozei. 

Logo BIO EU

Extractul de ovaz este un puternic antioxidant care reduce efectele create de radicalii liberi si ajută la eliminarea aluminiului din corp. Protejează sistemul cardio-vascular.

Mod de administrare:

• pentru adulti si pentru copiii peste 12 ani, se recomandă câte 10 ml de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea meselor

Extractul de ovăz nu se recomandă copiilor sub 12 ani si femeilor pe perioada de sarcină si alăptare. Nu se recomandă persoanelor cu alergie la gluten. A se agita înainte de folosire. După desigilare, sticla se va păstra la frigider. A nu se depăsi doza zilnică recomandată. Produsul nu contine zahăr, alcool, conservanti sau compusi sintetici.

PRODUCATOR: Walther Schoenenberger Pflanzensaftwerk GmbH & Co. KG, Hutwiesenstrasse 14, D-71106 Magstadt, Germania Supliment alimentar Solutie – 200 ml

Etichete:

Produse asemanatoare