Otet de Mere, Balsamic & din Vin

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Otet Balsamic autentic de Modena 100% Natural cu Must 0.5L
  Otetul balsamic traditional si original este se face doar in doua regiuni ale Italiei, Modena si Reggio, din mustul din struguri de soi Trebbiano.  Oţetul balsamic autentic Modena 500 ml Crudolio este un produs 100% natural, obţinut din struguri BIO din culturi certificate biologic...
  Lei: 22.70
 • Otet Balsamic Bio din Struguri negri 100 ml
  Otet balsamic bio, aceto balsamico, preparat după metoda tradițională, cu o culoare puternică, închisă. Prin finețea sa conferă note dulci-acrișoare în salate și preparate mediteraneene. Ingrediente: oțet din vin BIO, must din struguri concentrat BIO. BIO = din culturi certificate ..
  Lei: 17.80
 • Otet Bio din Vin alb cu RODII 100 ml
  Otet bio din vin alb si rodii, pret 100 ml. Produs in UE, Germania. Preparat pe bază de vin alb, oțetul de rodie oferă preparatelor note exotice, fructate. Ideal pentru prepararea unei vinegrete fine sau pentru condimentarea mâncărurilor. Valori nutriționale medii/ 100g: Valoare energetic..
  Lei: 28.70
 • Otet Bio din Vin alb cu ZMEURA100 ml
  Otet bio din vin alb si zmeura, pret 100 ml. Produs in UE, Germania. Ingrediente: oțet din vin alb BIO, must din struguri albi concentrat BIO, oțet balsamic BIO, extract din zmeura integrala BIO. BIO = din culturi certificate ecologic. Aciditate 5%. Producător: Allgauer Olmuhle ..
  Lei: 28.70
 • Otet BIO din Vin Alb pt Peste si Carne Alba 0.5L
  Oţet BIO din vin alb 500 ml Crudolio Italia. Produs 100% natural, din vin obţinut din struguri proveniţi din culturi certificate biologic.  Otetul din vin alb este ideal pentru marinarea carnii albe (piept de pui, piept de curcan, chiar si pentru cotlet de porc) si pentru toate sort..
  Lei: 15.50
 • Otet de Mere BIO Nefiltrat si Nepasteurizat 750 ml
  Otet de Mere BIO Nefiltrat si Nepasteurizat 750 ml. Oțet natural de mere Voelkel, calitate Demeter, nefiltrat. Oțetul ecologic de mere Voelkel este obținut dintr-o procedură tradițională: în prima fază merele aromatice certificate Demeter provenite din agricultură biodinamică sunt stoarse și ferm..
  Lei: 14.40
 • Otet de MERE si miere de albine 0,5 l
  Otetul de mere cu miere de albine este obținut prin fermentație naturală. Este obtinut din mere întregi și miere de albine si are aciditate min 5 grade. Poate fi folosit in celebra cura de slabire cu otet de mere. Cum slabim cu otet de mere? Pregatind un fel de limonada calduta! Reteta este u..
  Lei: 5.90