Ulei de Floarea Soarelui Bio Fara Solventi

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Ulei de Floarea Soarelui BIO presat la rece fara solventi chimici 1L
  (STOC EPUIZAT Temporar) Uleiul de floarea soarelui Crudolio este BIO, obtinut prin presare la rece. Uleiul este obţinut exclusiv prin procedee mecanice, fără adaos de solvenţi, urmate de filtrare. Este un ulei certificat bio pe care aveti incredere sa il puneti in alimentele pentru intreaga famil..
  Lei: 26.30
 • Ulei de Floarea Soarelui BIO, presat la rece Fara Solventi Chimici! 500 ml
  Uleiul de floarea soarelui Crudolio este BIO, obtinut prin presare la rece, fără solvenţi chimici de filtrare! Pretul reflecta calitatea. Uleiul natural obtinut prin procedee mecanice din semintele de floarea soarelui este cu adevarat sanatos in comparatie cu uleiul obtinut pri..
  Lei: 14.50
 • Ulei special pentru prajit Crudolio Bio 1L
  Prăjirea alimentelor în mod saănătos implică un ulei special pentru prăjit. Stim cu totii ca prajirea alimentelor nu este buna dar adevarul este ca alimentele prajite au un gust mai bun... Trebuie sa gasim asadar calea de mijloc si daca tot prajim atunci sa facem acest lucru cu un ulei special pe..
  Lei: 29.70
 • Ulei Special pentru Wok / Sotare / Prajire BIO 500 ml
  Ulei recomandat pentru wok, dotare, prajit datorita rezistentei la temperaturi ridicate. Ingrediente: ulei de floarea soarelui bio cu grad oleic ridicat purificat in aburi de apa si ulei din seminte de susan. BIO = din culturi certificate ecologic.   Valori nutriționale medi..
  Lei: 17.20