Vin Bio

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Cabernet Sauvignon Vin Bio Terra Natura Romania 0.375 L
  Cabernet Sauvignon Vin Bio Certificat Terra Natura, loc. Jamu Mare, jud Timis, Romania 0.375 L. Cabernet Sauvignon este soiul de vin ideal când vine vorba de îmbunătățirea calităților prin îmbătrânire, preferabil după 5 - 10 ani. Cu trecerea timpului, aroma sa distinctă de stafidă neagră poa..
  Lei: 13.80
 • Cabernet Sauvignon Vin Bio Terra Natura Romania 0.75 L
  Cabernet Sauvignon Vin Bio Certificat Terra Natura, loc. Jamu Mare, jud Timis, Romania 0.75 L. Cabernet Sauvignon este soiul de vin ideal când vine vorba de îmbunătățirea calităților prin îmbătrânire, preferabil după 5 - 10 ani. Cu trecerea timpului, aroma sa distinctă de stafidă neagră poat..
  Lei: 27.50
 • Cidru de casa spumant de Mere BIO 2%alc. 700 ml
  Cidru de casa spumant din mere produs BIO Voelkel Germania. Serviți rece, într-un pahar de vin, aroma tipică de mere cu 2% vol. Cidrul este de asemenea ideal ca bază pentru cocktail-uri sau pentru prepararea de sosuri delicioase, ori pentru pește, carne și legume.   După deschidere s..
  Lei: 16.60
 • Feteasca Neagra Vin Bio Terra Natura Romania 0.75 L
   Feteasca Neagra Vin Rosu Bio Terra Natura Romania 0.75 L, loc. Jamu Mare, jud Timis. Caracteristici Alcool: 13% Asociere Culinara: Se poate servi la preparate din carne rosie, vanat de talie mica, retete traditionale..
  Lei: 27.50
 • Merlot Vin Bio Terra Natura Romania 0.375 L
  Merlot Vin Rosu Bio Terra Natura Romania 0.375 L, loc. Jamu Mare, jud Timis. Merlot, vin ales, vin delicat, vin cu fructuozitate. Vinul este mai moale, cu intensitate colorată și cu aciditate ceva mai scăzută decât Cabernet Sauvignon. Culoarea este de un roșu intens spre rubiniu, ușor transp..
  Lei: 13.80
 • Merlot Vin Bio Terra Natura Romania 0.75 L
  Merlot Vin Rosu Bio Terra Natura Romania 0.75 L, loc. Jamu Mare, jud Timis. Merlot, vin ales, vin delicat, vin cu fructuozitate. Vinul este mai moale, cu intensitate colorată și cu aciditate ceva mai scăzută decât Cabernet Sauvignon. Culoarea este de un roșu intens spre rubiniu, ușor transpa..
  Lei: 27.50
 • Muscat Ottonel Vin Bio Terra Natura Romania 0.375 L
  Muscat Ottonel Vin Bio Terra Natura Romania 0.375 L, loc. Jamu Mare, jud Timis. Este un vin sec, natural.Vinul Muscat Ottonel se caracterizeaza printr-o culoare galbena, si are o aroma tipica de muscat si un gust fin si delicat.. Aromele lui evolueaza prin invechirea de scurta durata intr-u..
  Lei: 13.80
 • Muscat Ottonel Vin Bio Terra Natura Romania 0.75 L
  Muscat Ottonel Vin Bio Terra Natura Romania 0.75 L, loc. Jamu Mare, jud Timis. Este un vin sec, natural.Vinul Muscat Ottonel se caracterizeaza printr-o culoare galbena, si are o aroma tipica de muscat si un gust fin si delicat.. Aromele lui evolueaza prin invechirea de scurta durata intr-un..
  Lei: 27.50
 • Pinot Gris Vin Bio Terra Natura Romania 0.375 L
  Pinot Gris Vin Bio Terra Natura Romania 0.375 L, loc. Jamu Mare, jud Timis. Pinot Gris este un soi de viță de vie pentru vinuri albe de calitate superioară, de origine franceză, considerat a fi o variație mugurală a soiului Pinot Noir. În România a fost introdus în perioada postfiloxerică. ..
  Lei: 13.80
 • Pinot Gris Vin Bio Terra Natura Romania 0.75 L
  Pinot Gris Vin Bio Terra Natura Romania 0.75 L, loc. Jamu Mare, jud Timis. Pinot Gris este un soi de viță de vie pentru vinuri albe de calitate superioară, de origine franceză, considerat a fi o variație mugurală a soiului Pinot Noir. În România a fost introdus în perioada postfiloxerică. ..
  Lei: 27.50
 • Pinot Noir Vin Bio Terra Natura Romania 0.375 L
  Pinot Noir Vin Bio Terra Natura Romania 0.375 L, loc. Jamu Mare, jud Timis. Pinot Noir este un strugure schimbător. Când este tânar, oferă simple caracteristici de cireșe, prune și căpșuni (fructe roșii, coapte). Pe măsură ce devine mai matur, caracteristicile sale devin mai complexe, incluz..
  Lei: 13.80
 • Pinot Noir Vin Bio Terra Natura Romania 0.75 L
  Pinot Noir Vin Bio Terra Natura Romania 0.75 L, loc. Jamu Mare, jud Timis. Pinot Noir este un strugure schimbător. Când este tânar, oferă simple caracteristici de cireșe, prune și căpșuni (fructe roșii, coapte). Pe măsură ce devine mai matur, caracteristicile sale devin mai complexe, incluzâ..
  Lei: 27.50